Haberler

Genç Kızlar, Rüzgar Erkoçlar'a Rahat Vermiyor

Güncelleme:

Rüzgar Erkoçlar'ın Instagram'da paylaştığı fotoğraflara kadın hayranları yoğun ilgi gösteriyor. Erkoçlar'ın son paylaşıma takipçileri "Adam yakışıklı be" yorumunu yaptı.

Geçirdiği cinsiyet ameliyatının ardından kamuoyunun tepkisiyle geçirdiği zor günleri atlatan Rüzgar Erkoçlar'ın yüzü artık gülüyor.

KEYFİ YERİNDE

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a giden oyuncu, gezintiye çıkıp pozlarını Instagram'a yükledi.

"ADAM YAKIŞIKLI BE"

Oyuncunun bu pozuna takipçileri "Adam yakışıklı be", "Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun", "Rüzgarcığım oyunculuğu asla bırakma" gibi yorumlar yağdı.

İşte Rüzgar Erkoçlar'ın Instagram'da paylaştığı fotoğraflar...


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nil Erkoçlar Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (36)

vatandaş Mobil-ANDROID:

rabbim lut kavmi yolunda olan insanları yolundan cevirsin ve hidayete erdirsin amin.

92
8
yanıtYanıtla
Samet:

Onun gözünden bakmak lazım. Hergün bi yabancı gibi gelen bedende yaşamaktansa inanılmaz cesaret gerektiren birşey yaptı ve şuan mutlu. Daha neyin problemini yapıyorki insanlar. Burada ağzına geleni söyleyenlerin bunu yapsın hadi demicemde buna eşdeğer cesaret gerektiren birşeyi hanginiz yapabilirsiniz. Yaptığı şey özellikle bizim kültürümüze ters ama böyle birşeye kalkıştığına göre nekadar mutsuzdu demekki düşünün. Şimdi gözlerinin içi gülüyor. Ozaman bizene kimene mutlu mesut bir hayat dilerim.

44
45
yanıtYanıtla
...mrw...:

maşallah kız güzelliği war oğlumuzun :D

53
6
yanıtYanıtla
zzz:

ahahahhahahha :D

yanıt17
yanıt0
Merhamet ya Huu:

Allah ıslah etsin bir kişinin cehenneme girmesinin bana ne faydası olcak cennete girse bana ne zararı olcak cennettede cehennemdede yer bol Allah ıslah erdin affetsin kulunu O en iyi bilendir

42
3
yanıtYanıtla
esra:

gül gül öl :)

yanıt1
yanıt12
Eser:

Esra sen gülme öllll...

yanıt1
yanıt0
MERAK ETTIMDE:

Bunun kuşu ötermi ki??????????

37
6
yanıtYanıtla
yorumcu:

Kadın kılığına giren erkek erkek kılığına giren kadın lanetlenmiştir. (HADİS İ ŞERİF )

31
0
yanıtYanıtla
tunga:

kobane kaçakları gibimi?

yanıt6
yanıt1
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title