Haberler

Genç Kızın Skeçleri Sosyal Medyanın Takibinde

Güncelleme:

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan genç kızın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı skeçleri izlenme rekoru kırıyor. Günümüz gençlerini anlatan "Aşk şimdi milletin dilinde öpücüklü smile" videosu ise sosyal medyanın takibinde...

HATİCE TEYZE'Yİ CANLANDIRIYOR

Geleneklere bağlı ve teknolojiden de haberdar bir köylü kadın karakteri olan "Hatice Teyze"yi canlandıran lise mezunu Burcu Zorlu'nun, arkadaşlarının yardımıyla cep telefonu ile çektiği skeçleri binlerce kez izlendi. Babası Trabzon Oflu, annesi Mersinli bir ailenin kızı olan Zorlu, kısa sürede Mersin'in fenomen kızı oldu.

"İNSANLAR KENDİLERİNİ BULDU"

Arkadaşlarıyla birlikte çektiği skeç tarzı videolarda insanların kendilerini bulduğunu ifade eden Zorlu, "Ekstra bir şey katmadık aslında. Bir şeyler de yazmadık, o an aklımızdan geldiği gibi doğaçlama bir şeyler oynamaya çalıştık. İnsanlar kendilerini buldu videoda. Bu sebeple çok rağbet gördü, beğenildi diye düşünüyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdemli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

Bu ne be:

İnsanlar kanla göz yaşı ile boğuşuyor bu da burda maskaralık yapıyor. Tüm islam ümmeti savaş içinde bizimkilerde kahkahalar peşinde başındaki örtünün ağırlığını bilseydin milleti güldüreceğine hadisi şerife binaen kardeşinin derdi ile dertlenmeyen bizden değildir sözüne uyup millete din kardeşlerinin yaşadıkları zorlukları anlatırdın

38
19
yanıtYanıtla
Osmanlı yeniMobil-IOS:

Türbanlımı korkucan

3
45
yanıtYanıtla
questmobilWeb@haberler.com:

Begenmedim..Gülemedim bile..nesi komik kisiradisi..

36
5
yanıtYanıtla
mavi:

basörtülüleri çirkin kültürsüz göstermekten baska bir sey degıl. oysakı kendısıde basörtülü

17
17
yanıtYanıtla
SNOPY:

Arkadaş, şu alt başlığa bakarmısınız :D ''İNSANLAR KENDİLERİNİ BULDU'', , , ]Ağlamak istiyorum :)){cEVAT PREKAZİ MONAKO GOLÜ ] az nostalji yapıp kendimi bulayım bari. . .

18
5
yanıtYanıtla
Gülvan kafkasMobil-IOS:

Ne hikmetse maskaralık daha fazla prim yapıyor!Bu hanım kız o kıyafeti ile bu kişiliği bağdaştırıyorsa,dîninden haberdâr olmadığını ortaya koyuyor! Yazık.

4
13
yanıtYanıtla
pamuk karad:

birde başörtülü olacak. başörtüsü gizlenme demektir.

5
12
yanıtYanıtla
tır:

ebeyin mı ne alakası var. . .

yanıt0
yanıt0
SelinmobilWeb@haberler.com:

Komik mi

3
10
yanıtYanıtla
jumanji:

Aç abi hekes !!Yasemin Yalçın''ın yeni veliahtı olabilir. Geliştirmesi lazım daha kendini :))

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title