Haberler

Genç Kadın, Tanıştığı Erkekleri İlaçla Uyutup Dolandırırken Yakalandı

Güncelleme:

19 yaşındaki Alexandra Martinez zengin ve yaşlı erkeklerin içkisine ilaç katıp dolandırırken yakayı ele verdi.

New York Post gazetesinin haberine göre, 19 yaşındaki Alexandra Martinez zengin ve yaşlı erkekleri dolandırırken yakayı ele verdi.

''YÜKTE HAFİF, PAHADA AĞIR''

Martinez önce bir bara gidiyor ve uygun anın gelmesini bekliyordu. Kendinden yaşça büyük bir kişiyle tanıştıktan ve sohbet ettikten sonra ise birlikte bir eve veya otele gitmeyi teklif ediyordu. Birlikte olduğu kişiyle o akşam kalacakları yere geldiklerinde ise hep aynı taktiği kullandı. Ağına düşürdüğü yaşlı erkeklerin içkilerine ilaç atıp onları uyuttu ve çevresinde ''yükte hafif, pahada ağır'' ne varsa çaldı.

ÇEKİRGE BİR ZIPLAR, İKİ ZIPLAR

New York'un Brooklyn ve Manhattan bölgesinde oturan 5 erkeği aynı yöntemle dolandıran Martinez'in, şimdiye kadar çaldıklarının arasında neler yok ki... Tam 31 adet pahalı marka saat, akıllı telefonlar, ziynet eşyaları ve yaklaşık 58 bin dolar.

KURBANLARINI NASIL SEÇİYORDU?

Peki Martinez dolandıracağı kişiyi nasıl seçiyordu? Bir barda, her önüne gelen kişinin zengin ve soyulabilir olmadığını o da biliyordu. Genç kadınının ve suç ortağının yakalandıktan sonra verdiği ifadede, kurbanlarını seçerken onların giyim ve kuşamına dikkat ettiği özellikle de taktıkları saate göre belirlediği ortaya çıktı.

Son yaşadığı olayda yakayı ele veren Alexandra Martinez, 50 bin dolar kefalet parası ödeyerek serbet bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

New York Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (10)

PILLOW FIGHTER:

kadın mı? normal!

10
7
yanıtYanıtla
zazaMobil-ANDROID:

iyi yapmis bu erkeklere az bile

6
1
yanıtYanıtla
AGA:

bu da DİŞİ NURİ :)

5
0
yanıtYanıtla
HaktürkMobil-IOS:

Adana normal

2
2
yanıtYanıtla
abizer:

ben adana zanetim demeki ordada dolandiricilar varmis be yakinda hirsizliklarida duyariz 17 ve 25 de oldugu gibi

1
1
yanıtYanıtla
civciv:

yine adana ooffff yaaaa

1
0
yanıtYanıtla
Nejat:

Bir kere bzim de başımıza geldi. Bizim yeğen bir hanımla görüşme ayarlamış. Fakat bu kadın bizim yeğeni çarpmak için içkisine ilaç atıyor. Yeğen de görüşme süresini uzatmak için kadının içkisine gizliden ilaç atıyor. İkisi de fosur fosur uyya kalmış. Telefondan ulaşamayınca mecbur kapıyı çilingire açtırdık.

0
0
yanıtYanıtla
xtime:

NURİYE ALÇO

0
0
yanıtYanıtla
wtf:

çirkin lan bu ha gerçi 3 bira 2 wiski çeken bunu yavaş yavaş güzel görmeye başlar. 10nuncu viskide adriana lima olamasada adriana klima olur puahahaha.

0
0
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

Kedi uzanamadigi ete pis der

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title