Haberler

Genç Kız Dere Kenarında Boğazı Kesilmiş Halde Bulundu

Güncelleme:

Manisa'nın Demirci ilçesinde 3 gündür haber alınamayan Cansel Bağlı dere kenarında boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

Manisa'nın Demirci ilçesi Hüdük Mahallesi'nde öğle saatlerinde dere kenarında ceset gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Olay yerinde gerekli inceleme başlatan Jandarma ve Demirci Cumhuriyet Savcılığı genç kızın boğazından kesilerek cinayete kurban gittiğini tespit etti.

3 GÜNDÜR BULUNAMIYORDU

Olayla ilgili inceleme sürdürülürken cesedin 17 yaşındaki Cansel Bağlı isimli genç kıza ait olduğu da öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Demirci 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

NAMAZ KILMAYAN KENDİNİ KAYBEDER:

HOCA DEMİŞ Kİ. . . . NAMAZ KILMAYAN HAYVANDIR. . . . İŞTE İSPATI. . . NAMAZ KILAN BİRİ BU CİNAYETİ İŞLEMEZ. . . . . . . ÖBÜRÜ DE DEMİŞ Kİ. . . . KOMİNİSTİN NAMAZI KILINMAZ. . . . . . (ONU DA SONRA AÇIKLARIM). . . .

18
13
yanıtYanıtla
vaheyo:

evet namaz kılan işkence ile öldürürdü.

yanıt9
yanıt22
İŞTE YİNE İSPATI...:

KOMİNİSTİN NAMAZI KILINMAZ. . . . (SONRA AÇIKLARIM DEMİŞTİM) İŞTE AÇIKLIYOM. . . . . KOMİNİST , . . MÜSLÜMANLARA KARŞI. . . . YALANCI VE SAHTEKARDIR. . . . . İFTİRACIDIR. . . . . . AHİRETİ İNKAR EDER. . . . ZALİM VE PİSLİK İNSANLARI (LENİN , STALİN , MAO , APO GİBİLERİNİ ) KENDİNE REHBER EDİNMİŞTİR. . . . HER ZAMAN , İSLAMA KARŞI KİN VE NEFRET DUYAR. . . . EN ZALİM KAFİRLERİ KENDİNE YAKIN HİSSEDER. . HERYERDE İSLAMI İFTİRA İLE KÖTÜLER. . (. İŞTE VAHEYO DENEN ZAT BUNU YAPMIŞ. . . YANİ İŞTE İSPATI. ). BUNUN NAMAZINI KILMAK Bİ YANA. . . YÜZÜNE BAKILMAZ

yanıt10
yanıt8
OFFFF:

YUREGIM YANDI

18
1
yanıtYanıtla
DOBRIC LI:

BANA CEWAP YAZAN WATANDAS NE HIRSIZLIK YAPTIM NE BASKASININ NAMUSUNA GOZ DIKTIM BENIM GITMEMLE DUZELECEKSE HEMEN GIDERIM LAKIN BU LAIKLIK DEDIKLERI BU ULKENIN SONUDUR BENIM GORUSUM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title