Haberler

Pencereden Atlayan Kadının Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Güncelleme:

İzmir'in Konak İlçesi'nde, erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra intihar etmek için pencereye çıkan ve tutunamayıp düşerek ağır yaralanan A.E.A.'nın yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. A.E.A.'nın belinin kırıldığı ancak konuşmaya başladığı belirtildi.

ERKEK ARKADAŞIYLA TARTIŞIP PENCEREYE ÇIKTI

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 04.00 sıralarında Alsancak semtindeki 1460 sokakta bulunan bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan ve erkek arkadaşıyla tartışan 26 yaşındaki A.E.A. intihar etmek amacıyla pencereye çıktı.

ERKEK ARKADAŞI TUTAMADI

Ayağı kayan A.E.A. düşmek üzereyken, erkek arkadaşı kollarından yakalamayı başardı. Uzun süre pencerede sarkan ve erkek arkadaşı tarafından tutulan kadın daha fazla dayanamayarak 3'üncü kattan sert zemine düştü.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olaya tanık olan vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı kadını Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

BELİ KIRILDI, KONUŞMAYA BAŞLADI

Hastanede tedaviye alınan A.E.A.'nın yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü, belinin kırık olduğu ve yakınlarıyla konuşmaya başladığı öğrenildi. İşsiz olduğu için bir süredir psikolojik sorunları olduğu öne sürülen A.E.A.'nın sakat kalıp kalmayacağı yapılacak tetkiklerden sonra belli olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konak İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (5)

eğitimcimobilWeb@haberler.com:

Bir anlık bunalım hali Allah yardımcısı olsun İyileşir insallah

18
0
yanıtYanıtla
AllamemobilWeb@haberler.com:

Akilsiz başin cezasini ayaklar cekermis. Bu ne halki erkek arkadas bir gecelik ask falan namussuzluk normallesti. Utanin ceddinizden atanizdan Namus vatan din ugruna Kefensiz yataninizdan

10
1
yanıtYanıtla
CABBAR:

kimisi bulamaz kimiside balkondan atlamasına sebep olur

11
0
yanıtYanıtla
kedı:

ınsan akılsız oldu mu mutlaka bırgun cezasını ceker de o anlamaz :)

5
1
yanıtYanıtla
aylinmobilWeb@haberler.com:

Manyak adam şimdi sana hiç dönmez kız mı yok Olan sana oldu annen bakar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title