Haberler

40 Yaşındaki Kadına Sokak Ortasında Kurşun Yağmuru

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de 40 yaşındaki Nurcan Arslan, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 10 kurşun isabet eden kadın hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

YOLDA YÜRÜRKEN KURŞUNLANDI

Olay, saat 11: 00 sıralarında Halkalı Atakent Mahallesi 221 Sokak'ta meydana geldi. Arkadaşlarıyla kahvaltı yapmak için evden çıktığı öğrenilen 40 yaşındaki Nurcan Arslan, yolda yürürken kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı.


İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Vücudunun çeşitli yerlerine toplam 10 kurşun isabet eden Arslan kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekiler durumu hemen polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Arslan'a ilk müdahalesinin ardından yaklaşık 200 metre mesafedeki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.


YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Nurcan Arslan, hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti. Polis, Arslan'ın yaya olarak ilerlediği sırada bir kişinin Nurcan Arslan'a yaklaştığını ve kendisine defalarca ateş ettikten sonra beyaz bir araçla olay yerinden kaçtığını belirledi. Ekipler, cinayetin meydana geldiği yeri güvenlik şeridiyle kapatarak burada inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Küçükçekmece Atakent Halkalı 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500

Yorumlar (25)

genç osmanlı:

Ülkemizin refahı, halkımızın huzur ve mutluluğu, istikrar ortamının sürdürülebilirliği için, Milli ve Yerli Başkanlık sistemine EVET.

3
43
yanıtYanıtla
sedat:

deccale tapmayın çarpılacaksınız

yanıt15
yanıt0
mehmet:

sedat sen yola devam et biz gelmiyozzzzzzz çünkü o yolun sonu çok ama çok karanlık

yanıt2
yanıt0
ak vatan sevdalıları:

Başkanlığa karşı çıkan, HDP, CHP, MHP den güç alan hainler terörü bu kadar tırmandırdı. İstikrar ortamımızı bozmak ve kaosa sürüklemek istiyorlar ülkemizi. Güzelim vatanı ne hale getirdiler. Milli ve Yerli bir Başkanlık gelsin İstikrar devam etsin.

1
41
yanıtYanıtla
my moon:

Ne güzel saymışşsın. . 40 daireli apartmanda otursan, o zat bu şartlarda apartman yönetici bile seçilemez. . ! Yüzde elli ile iktidar olunur. . MUKTEDİR OLUNMAZ. . ! Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır. . . !

yanıt8
yanıt2
MERDA:

İSTİKRAR NEREDE ALLAHINI SEVİYORSAN ? ÇEREZ PARASI DEYİP MERCEDESLİ MAKAM SAHİPLERİNİN İSTİKRARI DİYORSAN O DOĞRU AMA VATANDAŞ İÇİN İSTİKRAR YOK İLAÇ 3 KUTUSU 50 TL 15 TL MUAYENE EDER 65 TL ASKARİ ÜCRET ZAM DEDİLER YILDA BİR ZAMMA DÜŞTÜ ASGARİ GEÇİMDE ZAMMIN İÇİNDE YANİ ZAM MAM YALAN OLDU ASGARİ GEÇİNENLERE. TAŞERON LİSE MEZUNU DOLU GEÇİNEMİYORLAR HER YER GEÇİCİ İŞÇİLİK.

yanıt7
yanıt0
mert:

AKP geldi ülkeye huzur geldi :)

21
7
yanıtYanıtla
GÜNDÜZ:

BAŞKANLIK SİSTEMİ TÜRK TİPİ OLURSA AKP KENDİNE OY VERMEYENİ EZER. BAŞKANLIK SİTEMİ BİZİ BÖLER.

25
2
yanıtYanıtla
FERİT:

BU AKP GELDİ YOBAZLAR. KADIN CİNAYETLERİ ÇOĞALDI. HUKUK DIŞI İŞLEMLER ÇOĞALDI.

19
7
yanıtYanıtla
xxy1:

eline sağlık adamın, çok iyi etmiş. bu kadın milleti insanı delirtir

5
21
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title