Haberler

Genç Kadın, Sevgilisini Öldürdüğünü Facebook'tan Duyurdu, Sonra Tutuklandı!

Güncelleme:

Amerika'da yaşayan genç kadın, polisten kaçarken 21 yaşındaki sevgilisini öldürdüğünü anlatan iletiyi Facebook'ta paylaştı. Ancak daha sonra California'da yakalandı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Nakasia James adlı genç kadın, polisten kaçarken 21 yaşındaki sevgilisi Dorian Powell'ı öldürdüğünü anlatan iletiyi Facebook'ta paylaştı. James daha sonra San Bernardino, California'da yakalandı.

''POLİSLER BENİ ARIYOR''

Los Angeles Times'ın haberine göre 18 yaşındaki Nakasia James, sevgilisini öldürdü ve olay yerinden hızla kaçtı. Kimliği belirsiz bir görgü tanığının 911'e yaptığı ihbar sonucu olay yerine gelen polisler Nakasia'nın sevgilisi 21 yaşındaki Dorian Powell'ın cesediyle karşılaştı. Bu sırada polisten kaçmakta olan Nakasia ise Facebook'tan olayın nasıl olduğunu anlatan şu iletiyi paylaştı: "Yakalanmadan önce size söylemek istedim. Dün gece sevgilim çok sarhoştu ve benimle kavga ediyordu. Yüzüme vurdu, gerçekten çok kötü kavga ediyorduk. Bıçağı elime aldım ve onu bıçakladım. Ona zarar vereceğimi düşünmemiştim ama verdim ve o öldü. Polisler beni arıyor. Tanrı biliyor ki onu bıçaklamak istememiştim gözüme tokat attığı için çok sinirlenmiştim elime ilk geleni aldım. Üzgünüm tanrım lütfen beni affet ve üzgünüm Dorian Powell huzur içinde uyu."



POLİS YORUM YAPMADI

Polis Nakasia'yı yakalamadan önce yaptığı açıklamada: "Nakasia şu anda cinayetle ilgili arandığını biliyor. Cinayet sebebi aile içi şiddet olabilir" diye konuştu.
Cinayeti itiraf eden Nakasia'nın Facebook statüsüne yorum yapmayı tercih etmeyen polis, genç kadını sorguya aldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles California Facebook Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title