Haberler

Genç: "Kadın Gelişirse, Samsun Gelişir"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Çünkü biliyoruz ki kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Kadın gelişirse Samsun gelişir, ülkemiz gelişir" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisinde bulunan 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Aşçılık Kursu'na katılan bayanların hazırladığı yemekte kadınlarla bir araya geldi.

Eşi Nimet Genç'in de katıldığı etkinlikte kadınlarla sohbet eden Başkan Genç, daha sonra Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Kur'an Kursu'na katılan kadınları ziyaret etti. Başkan Genç, "Kadın gelişirse, Samsun gelişir. Kadınlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, onların sosyal hayata katılmalarını sağlamak için her adımı atıyoruz" diye konuştu.

Düzenledikleri kurslarla kadınların sosyal hayata ve iş hayatına katılma oranını artırdıklarına işaret eden Genç, "Kadınlarımızın hayatı farklı yorumlayışı, yaşamımıza ve duygu dünyamıza yeni ufuklar açıyor. Canik'te son 10 yılda ne yaptıysak, hangi adımı attıysak, toplumumuzu bir bütün olarak düşünerek, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla hepsini sahiplenerek adımları attık. Canik'i kadınların özgür ve mutlu yaşayabildiği bir şehir haline getirdik. Kadını her zaman ve zeminde, baş tacı eden bir medeniyetin mensupları olarak, bundan sonra da sizlere her türlü imkanı sunmanın gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Nimet Genç Samsun Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title