Haberler

Genç Girişimcilerden Kışanak'a Ziyaret

Bahar Zirvesi'ne katılmak üzere Diyarbakır'a gelen Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI Türkiye) Başkanı Ahmet Erhan Tanyeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'a ziyaret etti.

Bahar Zirvesi'ne katılmak üzere Diyarbakır'a gelen Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI Türkiye ) Başkanı Ahmet Erhan Tanyeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'a ziyaret etti.

Tanyeli, Kışanak'a dernekleriyle ilgili bilgi vererek, belediyenin çalışmalarını takip ettiklerini söyledi.

Tanyeli, "Programlarınız çok yoğun, çok çok önemli ve değerli işler yapıyorsunuz, takip ediyoruz. Bu yoğunluğun içinde bizi kabul ettiğiniz teşekkür ediyoruz" dedi.

Kışanak ise Türkiye'de girişimci olmanın önemine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Ciddi istihdam sorunumuz var, işsizlik sorunumuz var, ekonomik gelişim sorunlarımız var. O nedenle genç kuşağın girişimci olması, istihdam yaratacak ekonomik döngü çarkında rol alacak bir pozisyona gelmesi son derece önemli bir konu, bu nedenle sizleri tebrik ediyoruz."

"Diyarbakır'da böyle bir çalışmayı yapmanız, Diyarbakır'ı görmeniz, tanımanız, gideceğiniz her yerde Diyarbakır'ın elçisi olmanız ümit verici bir durum" diyen Kışanak, ziyaretten dolayı heyete teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Erhan Diyarbakır Türkiye Tanyeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title