Haberler

Genç Girişimcilerden Çepni'ye Ziyaret

Güncelleme:

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni'yi ziyaret etti.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil, Başkan Yardımcıları Abidin Şakir Özen ve Taylan Devrim Ercan ile Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Altın, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, hep birlikte bu kadim medeniyetin inşası için görev aldıklarını söyledi. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını ifade eden Çepni, "Ülkemizin birliğine bütünlüğüne kasteden terör olaylarını lanetliyoruz. Türkiye güçlüdür, büyüktür. Bu ülkeye çok dua eden insanlar var. Tüm İslam coğrafyasının tek umudu Türkiye'dir" dedi.

Bursa Kent Konseyi hakkında bilgiler veren Çepni, kent konseylerinin şehrin yerel parlamentosu olduğunu, STK'ların çatı kuruluşu görevini üstlendiğini söyledi. Bursa Kent Konseyi'nde şehrin tüm dinamiklerinin temsil edildiğini anlatan Çepni, "Muhtarlardan dernek temsilcilerine kadar kentin tüm kesimleri bu yapı içinde yer alıyor. Kısaca Bursa Kent Konseyi'nde çıkan görüşler, Bursa'yı temsil ediyor. 4 meclisimiz, 30 çalışma grubumuz ve yüzlerce gönüllümüz var. 3 yeni çalışma grubu daha ekliyoruz. Bunlar İklim Değişikliği, Bursa 2026 ve Süleyman Çelebi çalışma grupları. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları ardından Bursa 2026 Çalışma Grubu ile Bursa'nın fethinin 700. yılı hazırlıklarını yapacağız. Ayrıca tüm İslam coğrafyasında okunan önemli bir eserin sahibi olan Süleyman Çelebi'yi, kurduğumuz çalışma grubu ile yaşatmak ve doğru anlatmak istiyoruz. Her 3 çalışma grubumuzda da konusunda uzman kişiler görev alıyor" şeklinde konuştu. Tarihten bu yana Bursa, Osmanlıdan bugüne Bursa konulu kent kültürü ve kentlilik bilinci alanında çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Çepni, ilçelere giderek orada bulunan kent konseyleri ile ortaklaşa 'Bursa'yı dinliyoruz' isimli toplantılar düzenleyeceklerini ifade etti. Çepni, Genç Girişimciler Kurulu ile her türlü işbirliğine açık olduklarını sözlerine ekledi.

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil, Hasan Çepni'ye yeni görevinde başarılar diledi. Bursa Kent Konseyi gibi önemli bir kurumun başında Hasan Çepni'yi görmekten gurur duyduklarını ifade eden Yeşil, "Başkanlık görevinizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Karşılıklı görüş alışverişini ve halkın dinlenmesini önemsiyoruz. Bizlerde Bursa Kent Konseyi ile beraber projeler geliştirmek, Bursa'ya katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantının sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Altın Hasan Çepni Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title