Haberler

Genç Eşinden Hamdi Alkan'a Özel Masaj

Güncelleme:

Şezlongta oturan ve sıcak havadan bunalan eşinin alnına buzla masaj yapan güzel eş, muhabirleri fark edince kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Bodrum tatili boyunca denize girmek yerine güneşlenmeyi tercih eden 'O Hayat Benim' dizisinin yönetmeni Hamdi Alkan'ın imdadına eşi Selen Görgüzel yetişti.

BUZLA MASAJ YAPTI

Şezlongta oturan ve sıcak havadan bunalan eşinin alnına buzla masaj yapan Görgüzel muhabirleri fark edince kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hamdi Alkan Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

MAYDANOS:

BU AVRAT GAZMAN''IN GAZINI DA ALIYORDUR BENCE. . !

41
2
yanıtYanıtla
hanifi:

Bencede Paranın açamayacağı delik yok sadece ölüme çare olamaz diğer herşeyi yapabilir etrafımızda görüyoruz

36
1
yanıtYanıtla
Burcu:

Bu adam eski eşi olan Canan Hoşgör ile ikinci kez tekrar evlenmemiş miydi, yine mi boşanmışlar, hangi ara bu kadınla evlenmiş.

28
0
yanıtYanıtla
ZEHRA:

paranın gözünü seveyim! insan nelere katlanıyor!

21
1
yanıtYanıtla
tekrar et:

aranizda gunahsiz olan ilk tasi atsin

14
3
yanıtYanıtla
Cancağazım:

Bu adam ayni bizim köydeki ineye benziyor Halen anlamadimi kadin para icin onunla odun kafa gül gibi karisini birakti macera peşinde koşuyor angut leş gibi vala

16
0
yanıtYanıtla
HELAL OLSUN:

ADAM DAŞ KİMİN KARI ALMIŞ GENDİNE

16
0
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Para her şeyi yaptırır

14
0
yanıtYanıtla
ŞakirMobil-IOS:

Para yanlış yerlede geziyor

13
1
yanıtYanıtla
MeçhulMobil-IOS:

Bizene kardeşim ahlaksızların haberinden ne haltları varsa yesinler

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title