Haberler

Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası, serbest stilde 55, 66, 84 ve 120 kilo müsabakalarıyla sona erdi.

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası, serbest stilde 55, 66, 84 ve 120 kilo müsabakalarıyla sona erdi. Şampiyonanın son gününde müsabakaları mahkum ve hükümlüler de izledi.

Şanlıurfa GAP Arena Spor Tesisleri Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvanın son gününde, serbest stilde 55, 66, 84 ve 120 kilolarda final müsabakaları oynandı. 55 kiloda Sezgin Pişmanoğlu altın madalyanın sahibi olurken, Barış Kaya gümüş madalya Süleyman Atlı ve Ömer Çalışır ise bronz madalyanın sahibi oldu. 66 kiloda Haydar Yavuz birinci, Sedat Özdemir ikinci olurken, Enes Uslu ve Volkan Asan ise üçüncülüğü paylaştı. 84 kiloda Fatih Erdin altın madalya kazanırken, Kadir Yazıcı gümüş, Sezai Aslan ve Caner Demirtaş ise bronz madalyaya kazandı. Şampiyonanın son finali olan 120 kiloda ise Yunus Emre Dede birinci olurken, Taki Taşdemir ikinci Hüseyin Gümüşalan ve Deniz Yasak ise üçüncü oldu. 159 takımdan 463 sporcunun katıldığı şampiyonada, takımlarda 56 puanla Ankara TEDAŞ birinci, 41 puanla Bursa Büyükşehir Belediyesi ikinci, 34 puanla Ankara Şekerspor üçüncü oldu.

Şampiyonayı izleyen Milli takım antrenörlerinin raporları doğrultusunda başarılı yetenekli güreşçiler belirlenerek, milli takım kamplarına çağrılacağı öğrenildi.

Öte yandan final müsabakaları Akçakale Ceza ve İnfaz kurumu Müdürlüğü'nün organizesiyle cezaevinde yatan 40 kadar mahkum ve hükümlü de güreşleri izledi. Sahanın içerisinde günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren mahkumlar, sağlanan organizasyon nedeniyle Cezaevi ve Güreş Federasyonu yetkililerine teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Barış Kaya Şanlıurfa Türkiye Gümüş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title