Haberler

Genç'e Yoğun Tebrik

Canik'te üçüncü kez rekor kırarak yeniden Belediye Başkanı seçilen Osman Genç'e yoğun tebrik var.30 Mart yerel seçimlerinde rekor kırarak Canik'te adeta zafer elde eden Başkan Osman Genç, belediyeye geldiğinde başkan yardımcıları, meclis üyeleri, çalışanlar ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Canik'te üçüncü kez rekor kırarak yeniden Belediye Başkanı seçilen Osman Genç'e yoğun tebrik var.

30 Mart yerel seçimlerinde rekor kırarak Canik'te adeta zafer elde eden Başkan Osman Genç, belediyeye geldiğinde başkan yardımcıları, meclis üyeleri, çalışanlar ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Eşi Nimet Genç ile birlikte geldiği belediyede meclis üyelerinin, çalışanların ve vatandaşların tebriklerini kabul eden Başkan Genç, daha sonra tebrik ziyaretinde bulunan vatandaşları makamında misafir etti.

Tebrik ziyaretinde bulunan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Osman Genç, "Halkımızın bize üçüncü kez ilçemize hizmet etmemiz noktasında teveccüh göstermesi bizleri onurlandırdı. Canik ve ülkemiz için zorlu bir seçimi geride bıraktık. Aziz milletimiz Başbakanımızı ve bizleri yalnız bırakmadı. Türkiye genelinde baktığımızda görüyoruz ki halkımız Başbakanımızın önderi olduğu AK belediyeciliği istemektedir. Biz de yeni dönemde ilçemizin genelinde AK belediyeciliği en güzel şekilde uygulayacağız" dedi.

"CANİK'İ 2019'A HAZIRLAYACAĞIZ"

Geride kalan 10 yılda Canik'e büyük yatırımlar yaptıklarına işaret eden Genç, "Önümüzdeki dönemde de Canik için elbette güzel projelerimiz var. Bunları halkımızla birlikte tek tek hayata geçireceğiz. İnşallah Canik'i 2019'a en güzel şekilde hazırlayacağız. Biz Canik Belediyesi çalışanları, halkımız, sivil toplum kuruluşlarımız topyekun büyük bir aileyiz. Köylerimizin mahalle olması nedeniyle bu büyük ailemiz daha da genişledi. Halkımızın isteklerine ve ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik gerekli şeyleri hiç ara vermeden hayata geçireceğiz. Canik için kollarımızı bir kez daha sıvayacağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Nimet Genç Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title