Haberler

Genç Denizli Projesi'ne Ödül

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, gençlerin sosyal hayatlarını zenginleştirmek için hayata geçirdiği Genç Denizli Projesi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin düzenlediği Sağlıklı Şehirler 2016 En İyi Uygulama Yarışmasında, "En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi" ödülünü aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin en önemli gençlik projelerinden biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Projesi'nin, ödül aldığı belirtildi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 25'inci Olağan Meclis Toplantısı'nın Mersin Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldığı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Sağlıklı Kentler için Yenilenebilir Enerji başlığının ele alındığı konferansta, Meclis toplantısının ardından Sağlıklı Şehirler 2016 En İyi Uygulama Yarışmasının ödülleri verildi. Yarışmaya Sağlıklı Kentler Birliğine üye 64 belediyeden 34'ü, 100 proje ile katıldı. Yarışmada sosyal sorumluluk kategorisinden 28, sağlıklı şehir planlaması kategorisinden 20, sağlıklı yaşam kategorisinden 31 ve sağlıklı çevre kategorisinden 21 proje, jüri tarafından incelendi. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonunda, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü Genç Denizli Projesi, 'En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi' ödülünü kazandı."

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran'ın ödülü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan adına, Sağlıklı Kentler Birliği Ödül Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ruşen Keleş ve Sağlıklı Kentler Birliği Başkan Vekili ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den aldığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Denizli Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title