Haberler

Genç: Cumhurbaşkanlığı'na Aday Olmak İstiyorum

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun vekillerle yaptığı toplantıda söz alan Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyorum." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi'nin ardından dün de milletvekilleriyle biraraya geldi, seçim sonuçları değerlendirildi. CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adayını belirlemesi kararlaştırılırken, toplantıda söz alan Kamer Genç, Cumhurbaşkanlığı’na aday olmak istediğini açıkladı.

"KENDİ ADAYIMIZI ÇIKARILIM" GÖRÜŞÜ

Parti Genel Merkezi'nde toplanan CHP Meclis Grubu toplantısı yedi saat sürdü. Toplantıda sadece seçim değerlendirmesi değil, Cumhurbaşkanlığı seçimi de değerlendirildi ve ağırlıklı olarak ''Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adayımızı çıkaralım'' görüşü benimsendi.

"HERKES BENİ KÖŞK'TE GÖRMEK İSTİYOR"

Toplantıda söz alan Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Cumhurbaşkanlığı’na aday olmak istediğini belirterek "Yurtiçinde yurt dışında nereye gitsem herkes beni Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. AK Parti’nin hakkından ben gelirim. Partim izin verirse aday olmak istiyorum. Seçimi alacağıma da inanıyorum." dedi. 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Tunceli Güncel Haberler

500

Yorumlar (226)

Mersinlisite@mail.com:

Selamın Aleyküm kardeşlerim. Cumhuriyet Halk Partisi inşallah genel seçimlerde lider olarak çıkacak. Şimdiden tüm sevenlerde Allah razı olsun. selametle..

39
16
yanıtYanıtla
semsisdepsen@gmail.com:

Bak gozum yasardi simdiden. Secim kazanacak olmanizdanmidir yoksa Allah cc'ye bu kadar yakinliginizdanmidir bilemiyorum.

yanıt0
yanıt0
nazlısuuuuu.19@hotmail.com:

çok güldüm yorumuna arkadaşım bu ülke chpye 50 yıldır iktidar yüzü göstermedi bi sor düşün niye acaba???eskiden hata yaptık peki şimdi niye oy alamıyoruz diye???bir ak partili olarak akp biterse ve hiçbir yeni parti kurulmazsa oylarımız mhpyedir.beyaz türklerle işimiz olmaz!!!yüce rabbim korusun chpden bu ülkeyi aminnnnn...!

yanıt0
yanıt0
Vildans@mail.com:

Bak şu dünyanın işine, gün olur devran döner, Chp olur, hak ile eşitlik ile gelir iktidar olur. Hikmeti ilahide ne olur bilinmez. Allah yar ve yardımcımız olsun.. Hak partisi chp ye selam olsun..

yanıt0
yanıt0
Hakanfds@mail.com:

Elamdülillah chp liyim. Ve cumhurbaşkanımız kamer genç olsun istiyorum.

26
13
yanıtYanıtla
semsisdepsen@gmail.com:

CHP'li oldugun kesin cunku ELHAMDULLILAH demesini bile bilmiyorsun. Koskte bayagi cicek var. Kamer'de onlari sular durur.

yanıt0
yanıt0
kurşun-semsia@a.com:

niye siz biliyorsunuzda ne oluyor?????sana o çiçekleri bile emanet etmezler

yanıt0
yanıt0
Selimdsite@mail.com:

Sevgili Kardeşlerim, cumhur başkanı adayı olarak sayın mansur yavaşı görüyorum. Tüm chplileri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Esselamın aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühi..

23
5
yanıtYanıtla
yunusnadi@mynet.comyunusnadi@mynet.com:

Burada sadece CHP yi eleştirmek için yorum yapan yobazlar baika işiniz yokmu Başınıza CHP kadar taş düşsün inşallahyunus

4
23
yanıtYanıtla
Ak Yurekleesevdice.com@hotmail.com:

Bunu adam yerine koyupta milletvekili yapan zihniyet destekleyebilir ama Türk milleti bırak Cumhurbaşkanı helabaşkanı bile yapmaz bunu. Yanmadıki kurtulak..

22
4
yanıtYanıtla
Tüm 226 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title