Haberler

Genç Bakış'ta "Ölürüm Türkiyem" Şarkısı Ortalığı Karıştırdı

Güncelleme:

Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında bir grup seyircinin, program konuğu 'Yeni Türkü'yü protesto etmesiyle ortalık karıştı, program yarıda kesildi.

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenen bu haftaki Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında bir grup seyircinin Yeni Türkü'yü protesto etmesiyle ortalık karıştı.

"ÖLÜRÜM TÜRKİYEM" ŞARKISI SALONU KARIŞTIRDI

Kanal D'de yayınlanan Abbas güçlü ile Genç Bakış programına bu hafta 'Yeni Türkü' grubu konuktu. Programın ilerleyen dakikalarında seyircilerden bir grup 'Ölürüm Türkiyem' şarkısını söylemesiyle salon karıştı. Çıkan olaylar nedeniyle Abbas Güçlü programı yarıda kesmek zorun da kaldı.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİZ"

'Genç Bakış' programının twitter hesabından ise şu açıklama yapıldı:

"Hoş olmayan nedenlerden dolayı programa devam edemiyoruz. Çok güzel bir program olacaktı maalesef yarım kaldı. Herkesten Özür dileriz."

"Programımız öğrencilerin kendi aralarında yaşadıkları tartışmalardan dolayı bitmiştir. Hiçbir öğrenci arkadaşımıza bir şey olmamıştır."

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Abbas Güçlü Genç Bakış Yeni Türkü Kayseri Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title