Haberler

'Genç Bakış'ta Abbas Güçlü ile Öğrencinin Sert Atışması

Güncelleme:

Abbas Güçlü, Kanal D ekranlarında yayınlanan programında kendisini 'taraf' olmakla suçlayan öğrenci ile kısa süreli bir tartışma yaşadı.

Kanal D ekranlarında Abbas Güçlü'nün sunduğu "Genç Bakış" programında öğrencilerden biri ile konuk Selçuk Yöntem arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

"7 KİŞİ ÜNİVERSİTE OKUDU, 6'SI PARALEL SAYESİNDE"

Öğrenci Yöntem'e sorduğu soruda "Gezi parkı olaylarını destekleyenler bertaraf oldu, desteklemeyenler AKP tarafı oldu. Türkiye'de ötekileştirme politikası var. Herkesin inine inen Başbakan Erdoğan cemaati de ikileştirdi. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyan aslen Arap olan biriyim. Bizim Şanlıurfa'daki 1700 nüfuslu köyümüzde 7 kişi üniversite okudu, 6'sı paralel dedikleri sayesinde..." ifadelerini kullandı.

"MERAK ETMEYİN ERDOĞAN SİZİ GÖRMEZ"

Bunun üzerine Abbas Güçlü soru soran öğrenciyi olayları etnik kökenlere dayandırarak farklı noktalara çekmekle itham etti. İkili arasında polemiğe dönüşen bu tartışma, öğrencinin "Merak etmeyin Erdoğan sizi görmez. Bertaraf olmazsınız. Yandaş medya olmanın anlamı yokBenim asıl demek istediklerimi Selçuk Yöntem anladı, tebessüm ediyor ama siz bertaraf olmamak için sözümü kesiyorsunuz." açıklamasıyla son buldu.

 

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Selçuk Yöntem Abbas Güçlü Genç Bakış Kanal D Medya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

Munzur daglarisdsd@sdsd.de:

Vaybe demek Araplarda böyle yigit varmis bizim haberimiz yokmus. Adamlara haksizlik yapmisim. Ne olursan ol, kim olursan ol Hirsiz Recep'e cakan benim kardesimdir ve basimin üzerinde yeri vardir.

70
44
yanıtYanıtla
musa dunyamrmusah@hotmail.com:

BİZDE KÜRT KARDEŞLERİMİZİ MERT BİLİRDİK HER DENİLENE İNANMAZ İFTİRALARA İNANMAZ DİYE BİLİRDİK AMA DEMEKKİ SENİN GİBİLERİDE ÇIKABİLİYOR ARALARINDAN? KONU BAŞBAKAN OLUNCA NE YAZIKKİ DEMEK BÖYLE OLUYOR.HALBUKİ OHALİ KALDIRAN BİR ADAMI BİLE SEVEMEDİNİZ

yanıt0
yanıt0
MUNZUR DAGLARİdfdf@ghgh.de:

MUSA bu saaten sonra ve onca delile ragmen halen iftira diyiyorsun ya sana aciyorum baska da söyleyecek sözüm yoktur. Siz kendi cikarlari icin Devleti soyana Milleti bölene inanmaya devam edin.

yanıt0
yanıt0
aslhkahraman2891@hotmail.com:

mslm: arkadaş bizde ki kafa bidonsa sende ki ne acaba. bırakın borcu herhangi bir veri hesaplanırken sadece gidere bakılmaz. sen süper zekalısın ya şöyle anlatıyım. bir fabrikan var ve sadece 1 tezgahın var. elektriğe 1 kuruş para veriyorsun. sonra işler yolunda gitti 20 tezgah daha aldın. toplam 21 yani elektriğe 21 kuruş vereceksin. eyvah 1 den 21 e çıktı . zarar mı etmiş olduk. senin inandıklarında bunu böyle hesaplıyor. önce at gözlüğünü çıkar sonra burda ahkem kes

yanıt0
yanıt0
TÜRKbjk.olcaygul@gmail.com:

Ağzına sağlık yiğidim....

64
15
yanıtYanıtla
VATANDAŞbjk.olcaygul@gmail.com:

Helal olsun sana kardeşim...İşye vatanına sahip çıkan mert gençlik...

58
13
yanıtYanıtla
mailime alerjiayhangocmenoglu@gmail.com:

helal abbas güçlüye taraf olmadı diye zorunuza gitti öğrenci deyill haşhaşi bu arkdaş

17
54
yanıtYanıtla
geekgeek35@msn.com:

100 bin kere helal olsun

57
12
yanıtYanıtla
gökhan doğangokhandogan41@gmail.com:

helal..

52
11
yanıtYanıtla
alemavucarcan@windowslive.com:

Abbas Bey; sinirlendi. Sebebi ise; soru soran şahsın haklılığıdır. RTE korkusunun yaşanmadığı hiç bir yer yoktur. Türkiye'de insanlar kesinlikle kendisini güvende hissetmemektedir. Konuşabilen insanlar ise; başlarına gelebilecek tehlikeleri gözönüne alıp öyle konuşabiliyor. AKP' de Başbakanın dışında toplamda 3 kişi daha konuşur ve daha sonra kimse konuşamaz. Özellikle de kendi Milletvekilleri hiç konuşamaz. Bu bir kanaattir.

27
25
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title