Haberler

Genç Aşçının Cenazesi Kuşadası'na Getirildi

Tatil için gittiği Tayland’ta eşi ve oğluyla kaldığı otelin 5. kattaki oda balkonundan düşerek hayatını kaybeden 31 yaşındaki Kuşadalı aşçı Ozan K. Kemal Kayan’nın cenazesi Kuşadası’na getirildi.

Tatil için gittiği Tayland'ta eşi ve oğluyla kaldığı otelin 5. kattaki oda balkonundan düşerek hayatını kaybeden 31 yaşındaki Kuşadalı aşçı Ozan K. Kemal Kayan'nın cenazesi Kuşadası'na getirildi.

Ünlü havayolu şirketlerinin yurt dışı seyahatlerinde özel müşteriler için aşçılık yaparak ismini duyuran Ozan K. Kemal Kayan, 1,5 yıl önce Kuşadası'na yerleşerek çalışmaya başlamıştı. Esrarengiz ölümü Kuşadası'nı yasa boğan Kayan, 1 ay önce eşi Ceylan Böcekli Kayan ve 1 yaşındaki oğlu Türel ile birlikte Tayland'ın başkenti Bangkok'a gitti Burada Urbana Langsuan Hotel'in 5. katına yerleşen Kayan çifti ve çocukları 11 Aralık Pazar günü günü gezerek geçirdikten sonra akşam yemeği yedi ve odalarına çıktı. İddiaya göre, Saat: 22.0 sıralarında eşi Ceylan çocuğuyla ilgilenirken balkona çıkan Ozan K. Kemal Kayan, dengesini kaybetti ve 5. kattan düşerek, hayatını kaybetti. Ceylan Böcekli'nin ifadesine göre eşinden ses gelmemesi üzerine balkona çıktı ve eşini göremeyince aşağıya baktığında eşinin 20 metre yükseklikten düşen cesedini gördü. Bir anda kendini kaybeden genç kadının bağırması üzerine otel çalışanları dışarı çıktı ve yerde yatan Kayan'ın cesediyle karşılaştı.

Kuşadalı genç aşçının Tayland tatilinde hayatını feci şekilde kaybetmesi Kuşadası'nda büyük üzüntü yaratmıştı. Bangkok polisinin bir haftadır sürdürdüğü soruşturmanın ardından Ozan K. Kemal Kayan'ın otopsi raporunda alkollü olmadığı ortaya çıktı. Esrarengiz şekilde otelin 5. katından düşerek hayatını kaybeden genç aşçının cenazesi, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından sigorta şirketi tarafından Kuşadası'na getirildi. Söke morguna konulan genç aşçı, Kuşadası Adalızade Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Bangkok Böcekli Tayland Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title