Haberler

Gemlik Terör ve Madde Bağımlılığına Karşı Kenetlendi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde terör ve madde bağımlılığıyla mücadele konusunda kurumlar ve sporcular iş birliği yapacak.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde terör ve madde bağımlılığıyla mücadele konusunda kurumlar ve sporcular iş birliği yapacak.

Gemlik Kaymakamlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Belediyesi, Kent Konseyi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın birlikte organize ettiği "Terör ve madde bağımlılığına karşı bütün eller kenetlensin" toplantısı perşembe günü yapılacak. Veteranlar Futbol Turnuvası ve ünlü isimlerin katılacağı panel ile renklenecek olan program hakkında bilgi veren Kaymakam Cahit Işık, "Bu organizasyon ilçemiz için çok iddialı ve anlamlı bir faaliyet olacak" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesisleri'nde öğle yemeği ve protokol konuşmalarıyla başlayacak olan program, saat 14.00'te Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde yapılacak panel ile devam edecek. Galatasaray'ın eski Kaptanı Cüneyt Tanman, eski bşkanlarından Alp Yalman'ın yanı sıra, Bursaspor 'un efsane oyuncularından Sedat 3 (Özmen) ve Dr. Recai Özdemir panelin konuşmacıları olacak. Saat 15.00'te iskele meydanında Gemlik Halkı, Galatasaray ve Bursasporun eski futbolcuları ile bir araya gelecek. emlik Belediyesi tarafından yenilenen Atatürk Stadyumu'nda da Veteranlar Futbol Turnuvası oynanacak. İlk karşılaşmada Gemlik'in eski futbolcuları karşı karşıya gelecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Gemlik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title