Haberler

Gemlik'e Bir Spor Salonu Daha

Bursa’nın Gemlik ilçesine yeni spor salonu yapılıyor.

Bursa'nın Gemlik ilçesine yeni spor salonu yapılıyor.

Gemlik Belediyesi'nin öncülüğünde Arcelor Mittal firması tarafından Lale Kemal Kılıç Ortaokulu'na yapılacak spor salonunun temeli törenle atıldı. Temeli atılan spor salonu, İmam Hatip, Celal Bayar Anadolu Lisesi'nin salonlarından sonra ilçede okullara yapılan üçüncü spor tesisi olacak. Okul Müdürü Sadettin Göl, 1997 yılında açılan ve 2008 yılına kadar taşımalı eğitim veren 19 derslikli okulda 32 öğretmen ve 750 öğrenci bulunduğunu söyledi. Sadettin Göl, atletizm başta olmak üzere birçok spor branşında başarılı olan öğrencilerinin spor salonu ile birlikte ulusal ve uluslararası yarışmalarda da derece yapacaklarına inandığını söyledi.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, "Spor salonları sayısını artıracağız. Şimdi hedefimizde 11 Eylül İlkokulu'na spor salonu kazandırmak var. Son binanın da kamulaştırmasını yakında bitireceğiz. Lale Kemal Kılıç Ortaokulu spor salonunun açılışını da üç ay içinde yapmayı planlıyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lale Kemal Arcelor Gemlik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title