Haberler

Gemi Komutanları Başkan Kocadon'u Ziyaret Etti

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz’de yapılan 'Beyaz Fırtına' adlı tatbikata katılmak için Bodrum'a demirleyen 1 denizaltı ve 3 hücumbotun komutanları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de yapılan 'Beyaz Fırtına' adlı tatbikata katılmak için Bodrum'a demirleyen 1 denizaltı ve 3 hücumbotun komutanları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Türk Deniz Kuvvetleri'nin 20 Mayıs - 01 Haziran 2014 tarihleri arasındaki Beyaz Fırtına-14 tatbikatı kapsamında personel dinlendirme amacıyla 21 Mayıs 2014 Çarşamba Günü ilçeye gelen 1 denizaltı ve 3 hücumbot, Bodrum Limanı'na demirledi. TCG Anafartalar Denizaltı Komutanı Dz. Yb. Yücel Kalacoş, TCG Bnb. S.Gürcan Gemi Komutanı Dz. Yb. N. Kerim Kanbur, TCG Fırtına Gemi Komutanı Dz. Bnb. Tolga Ağra, TCG Karayel Gemi Komutanı Dz. Kur. Bnb. Nail İlhan ve Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı İrtibat Subayı Dz. Ütğm Görkem Çelik ile bir araya gelen Başkan Kocadon, komutanlardan denizaltı ve gemiler hakkında bilgi aldı.

Karşılıklı hediyelerin takdim edildiği ziyarette komutanlar, Başkan Kocadon ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Mehmet Kocadon Marmara Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title