Haberler

Gemerek Belediyesinde Sözleşme Sevinci

Güncelleme:

Gemerek Belediyesi ile Bem Bir Sen arasında, memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Gemerek Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında, memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Bem-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu'nun yaptığı yazılı açıklamaya göre, Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya, makamında gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, bu sözleşmenin memurların mali durumlarına katkıda bulunacağını, çalışma tempolarını olumlu yönde etkileyeceğini ve bunun güler yüz olarak vatandaşa yansıyacağını söyledi. Sağırkaya, "Yaptığımız hizmetlerde personelimizin emeği var, biz de bunu unutmadık. Bem-Bir-Sen ile toplu sözleşmeyi imzaladık. Sözleşme belediyemize, personelimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Pakoğlu ise sözleşmenin her iki taraf için hayırlı olmasını dileyerek, "Sözleşmelerimizi karşılıklı diyalog yoluyla yapıyoruz. Çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini düşündüğümüz gibi kurumlarımızın da menfaatini düşünmek zorundayız. Çalışanla kurum arasında sağlam bir köprü kurmak istiyoruz, kurduğumuza da inanıyorum" ifadesini kullandı.

Bem-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi'yle Gemerek Belediye'sinde çalışan 13 memurun aylık net olarak 365 lira kazanım elde ettiğini belirti. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

İrfan Sağırkaya Gemerek Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title