Haberler

Gemerek Belediyesi Meclis Toplantısı Halka Açık Yapıldı

Gemerek Belediye Başkanlığı ilk kez belediye meclisi toplantısını halka açık olarak yaptı.

Gemerek Belediye Başkanlığı ilk kez belediye meclisi toplantısını halka açık olarak yaptı.

Büyük Birlik Partisi Gemerek Belediyesi meclis üyesi Kamber Ciritçi'nin toplantıların halka açık olarak yapılması ve toplantıların görüntülenmesi gerektiğine dair şikayeti üzerine Gemerek Belediye Başkanlığının meclis toplantılarını halka açık olarak gerçekleştirdiği öğrenildi.

Gemerek Belediye düğün salonunda olağanüstü olarak gerçekleştirilen meclis toplantısında Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya'nın yanı sıra Büyük Birlik Partisi meclis üyesi Habil Durukan, AK Parti Meclis Üyesi Bekir İnceöz, Adnan Menderes Seyfi, Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyesi Kemal Karadağ ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyeleri İsmet Yalçın, Sefaattin Yağcı'da katıldı.

Olağanüstü olarak toplanan belediye meclisi toplantısında gündem maddesi olarak Gemerek terminalinin ihaleye çıkması maddesi vardı. Toplantıya katılan 6 meclis üyesinin olumlu oy verdiği madde onaylandı.

Toplantı sonunda vatandaşa söz hakkı verilmemesi ve soru alınmaması tepkilere neden oldu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Gemerek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title