Haberler

    Geliyor; Ama Şimdi Değil!

    Aylardır süregelen dedikoduların belki de en büyüğü, Apple'ın üzerinde çalıştığı söylenen iWatch isimli akıllı saat. Özellikle son bir haftadır hemen her gün hakkında bir haber yayınladığımız cihazın, son olarak Eylül içerisinde gerçekleştirilecek iPhone 6 tanıtımı ile birlikte gün yüzüne çıkacağı hakkında bilgiler etrafta dönüp duruyordu.

    Nitekim yeni bir haber, bu umutların bir kısmını suya düşürmeye yetti. Saatin Eylül ayında görücüye çıkacağı haberini yayan Re/Code isimli kaynak, buna rağmen, son kullanıcıların bu saati 2015'e kadar satın alamayacağını belirttiği yeni bir bilgi paylaştı. Öyle görünüyor ki Apple ortaya çıkan söylentilerden ziyadesiyle rahatsız olmuş ve saatini tam bir sürpriz ile piyasaya sunmak istiyor. Bilindiği üzere Apple'ın dili birçok defa, sızan haberler yüzünden yandı. Son olarak iPhone 6'nın üretim aşamasına geçmesi ile Çin'den gelen haberler, cihazın birçok teknik detayını gözler önüne sermişti. Apple bu sefer ürününü son aşamaya kadar gözlerden ırakta tutmaya çalışacak gibi gözüküyor. Re/Code'un "2015'e kadar satın alınamayacak" şeklindeki açıklamasıysa, saatin tanıtılacağı ama aylar sonra piyasaya sürülebileceğinin bir garantisi.

    Pek tabi Apple da uzun süredir bu oyunun bir parçası ve ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor zira ilk iPhone, tıpkı aynı sebepten ötürü, duyurulduktan altı ay sonra piyasaya çıkmıştı...

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Eylül Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title