Haberler

Gelinlik ve Damatlıklarıyla Oy Kullandılar

Gelinlik ve damatlıklarıyla oy kullandılar Nikahtan önce oy kullandılarİSTANBUL - Güngören'de düğün tarihi anayasa değişikliği halk oylamasıyla aynı güne denk gelen Kübra Işık ve Necmeddin Demircan çifti gelinlik ve damatlıklarıyla oy kullandı.

Gelinlik ve damatlıklarıyla oy kullandılar

Nikahtan önce oy kullandılar

İSTANBUL - Güngören'de düğün tarihi anayasa değişikliği halk oylamasıyla aynı güne denk gelen Kübra Işık ve Necmeddin Demircan çifti gelinlik ve damatlıklarıyla oy kullandı.

İstanbul Güngören'de bir çift oylarını kullanmak için Sultan Alparslan Anadolu İmam Hatip Lisesine geldi. Çiftin okula gelinlik ve damatlıkla gelmesi dikkat çekti. Düğün tarihleri anayasa değişikliği halk oylamasıyla aynı güne denk gelen çift gelinlik ve damatlıklarıyla okula gelerek oy kullandı. Düğün öncesi anayasa değişikliği için oy kullanan çift, düğün tarihini daha önce aldıklarını referandum tarihinin ise tesadüfen aynı güne denk geldiğini söyledi. Bu günün anı olmasını istediklerini belirten çift bu yüzden düğün tarihini değiştirmediklerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Güngören Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title