Haberler

Gelini 'Çocuk' Olan Düğüne Jandarma Baskını

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da 13 yaşındaki bir kız çocuğunun gelin edildiği düğüne jandarma baskın yaptı. Küçük kız MHP'li Başkan Özağıl'ın akrabası çıktı.

Afyonkarahisar'da merkeze bağlı Işıklar Beldesinde 13 yaşındaki bir kız çocuğunun gelin edildiği düğüne jandarma tarafından baskın yapıldı.

Baskın sonrası düğün sahipleri gözaltına alınırken, küçük kız ise devlet korumasına alındı. Küçük kız MHP'li Başkan Özağıl'ın akrabası çıktı.

EVE BASKIN

Afyonkarahisar meydana geldi. İddialara göre, beldede yaşayan ve bu yıl ortaokul 8. sınıfa geçen G.Ö. isimli 13 yaşındaki çocuğun, M.Ö. isimli 18 yaşındaki gençle evlendirileceği ihbarını alan jandarma ekipleri, beldede düğünün yapılacağı eve baskın yaptı.

"GELİNLİKLE BULUNDU" İDDİASI

Eve baskın sırasında G.Ö. isimli çocuğu üzerinde gelinlikle bulduğu öne sürüldü. Çocuğun üzerindeki gelinliği çıkartan jandarma ekipleri, küçük gelinin anne, babasını, damat M.Ö.'yü ve aile üyelerini gözaltına aldı. G.Ö.'nün devlet korumasına alındığı aktarılırken, gözaltına alınan şahıslar hakkında ise başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

MHP'Lİ BAŞKAN'IN AKRABASI ÇIKTI

Öte yandan, damat M.Ö.'nün Işıklar'ın Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkanı Erol Özağıl'ında akrabası olduğu ve başkanın da düğün törenine katıldığı öğrenildi.

3 AYDIR NİŞANLIYMIŞ

Damat M.Ö.'nün beldeye bağlı Değirmendere köyünde yaşadığı, bir tuğla fabrikasında çalıştığı ve evleneceği çocuk gelin G.Ö. ile yaklaşık 3 aydır nişanlı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

REALMARDİN:

Mhp yi karalamak için yapılmış bir haber.

26
17
yanıtYanıtla
akepeye oy yok Mobil-ANDROID:

oylar mhp ülkücü hareket engellenemez

26
13
yanıtYanıtla
ERDEM3401:

KUŞBEYİNSİZ BAHÇELİ DEFOLUP GİTSİN O ZAMAN MHP YE VERİRİZ OY. . . ŞİMDİLİK OYLAR AKP YE

yanıt18
yanıt6
özer öz.:

Utanmaz arlanmazlar. . . 13 yaşındaki çocuklarını adeta peşkeş çekenlere ne demeli bilemiyorum.

35
1
yanıtYanıtla
30000:

Batılılar doğulu lara kötü örnek oluyo ...

19
14
yanıtYanıtla
Derya:

Doğru, kendine saygı, başkasına saygıyı dayatıyorlar bize. Halbuki ben 8 yaşında moruğun birine peşkeş çekilmek istiyordum. 29 çok geç oldu. Okuttu ailem beni, öğretmenim ben. Düşünebiliyor musun? Batıya uydu ailem. Halbuki ben mal olarak satılmalıydım küçük yaşta. Bu batılıların yatacak yeri yok.?hasta mısın lan sen 30000?

yanıt14
yanıt5
vatan:

mal misalı ismini başlık koyumta satanlarbellı kızlarını

yanıt3
yanıt1
cenk:

doguda sekiz yasindaki kiz cocuklarini 60 lik 70 lik moruklara satiyorlar

17
16
yanıtYanıtla
nesrin:

13 yaşındaki çocuğuna evliliği yakıştıran ailelerin allah. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt25
yanıt0
72:

dogucukda evet

yanıt3
yanıt2
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title