Haberler

Gelinden, Maçta Bıçaklanan Teknik Direktöre "Tecavüz Etti" İddiası

Samsunspor, Mersin İdman Yurdu sırasında sahaya girerek kardeşi teknik direktör Yüksel Yeşilova'yı bıçaklayan Murat Yeşilova'nın yargılanmasına devam edildi.2010-2011 futbol sezonunda Bank Asya 1.Lig'in 3.haftasında, Samsun 19 Mayıs Stadı'nda...

Samsunspor, Mersin İdman Yurdu sırasında sahaya girerek kardeşi teknik direktör Yüksel Yeşilova'yı bıçaklayan Murat Yeşilova'nın yargılanmasına devam edildi.

2010-2011 futbol sezonunda Bank Asya 1. Lig'in 3. haftasında, Samsun 19 Mayıs Stadı'nda Samsunspor ile Mersin İdman Yurdu arasında oynanan müsabakanın 40. dakikasında sahaya girerek kardeşi Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'yı bıçaklayan ağabey Murat Yeşilova'nın yargılanmasına devam edildi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, tutuksuz olarak yargılanan Murat Yeşilova ile mağdur Yüksel Yeşilova duruşmaya katılmazken, Murat Yeşilova'nın avukatı Giray Güneş, duruşmada hazır bulundu. Murat Yeşilova'nın verdiği ifadelerde kardeşi Yüksel Yeşilova'nın gelinine tecavüz ettiği gerekçesi ile maçın televizyondan canlı yayınlandığı sırada rezil etmek için bıçakladığını söylemesi üzerine Almanya'da yaşayan gelin Y., Yeşilova'nın talimatla ifadesi alındı. Y., Yeşilova'nın Alman mahkemesi tarafından Almanca alınan ifadesinin Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ulaştığı ve mahkemenin de tercüme için ifade tutanağını Ankara Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdiği öğrenildi. Murat Yeşilova'nın gelini Y. Yeşilova'nın Alman mahkemesine verdiği ifadede, başından geçen tecavüzü doğruladığı öğrenildi. Y. Yeşilova, verdiği ifadede, "2004 yılının Mart ayının başında Yüksel beni cep telefonundan arayarak, arabaya ihtiyacı olduğunu söyledi ve hem de bir iki sorunu görüşmek istediğini belirtti. Aracımla evinin önüne geldim. Telefonunu çaldırdım. Aşağı inip aracın direksiyona kendisi geçti. Nereye gittiğimizi söylemeden 20 dakika gittik. Sonra aracı bir yere park etti. Araçtan inip 5-10 dakika sonra elinde içeceklerle geri geldi. Bana da ikram etti. Ne olduğunu bilmediğim ve kola zannettiğim içeceği içince kendimden geçmişim. Uyandığımda başım ağrıyordu ve dilimin ucu ile kolum uyuşmuştu. Pantolonum ve iç çamaşırım çıkartılmış ve aracın arka koltuğundaydı. Ben ise aracın ön yan koltuğundaydım. Koltuk biraz yatık haldeydi. Yüksel bana korkulacak bir şekilde bakıyordu. Kadınlık bölgemde ağrı hissettim. O gece cinsel organımdan birazcık kan geldi. Daha önce böyle bir şey hiç olmamıştı" dedi.

Mahkeme heyeti, duruşmayı Ankara Ağır Ceza Mahkemesi'nden gelecek olan Almanca ifadenin tercümesi için ileri bir tarihe ertelendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Yüksel Yeşilova Samsunspor Bank Asya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title