Haberler

Gelin, Gerdek Gecesinin Sabahında Kendini Astı

Güncelleme:

Manisa'nın Selendi İlçesi'nde dün yapılan sokak düğünüyle evlenen 27 yaşındaki Eşe T., gerdek gecesinin sabahında evde kendini iple asarak intihar etti.

İstanbul'da öğretmen olan 29 yaşındaki Sait T., 3 yıldır nişanlı olduğu Eşe T. ile dün Yıldız Mahallesi'nde davullu-zurnalı sokak düğüyle hayatını birleştirdi. Çift düğünün ardından Yenicami Mahallesi'ndeki evlerine geçti.

GERDEK GECESİNİN SABAHI OTOMOBİLİNİ ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTI

Gerdek gecesinin sabahında damat Sait T., gece düğünün yapıldığı yaklaşık 5 kilometre mesafedeki Yıldız Mahallesi'nde bıraktığı otomobilini almak için evden çıktı. Otomobilini alıp eve dönen Sait T., iddiaya göre ısrarla zili çalmasına rağmen eşinin kapıyı açmaması ve içerden de ses gelmemesi üzerine şüphelenip 155'i aradı.

ÇİLİNGİR YARDIMIYLA EVE GİRDİLER

Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, yeni gelin Eşe T.'yi yatak odasında boğazında iple yerde ölü olarak buldu.

KAPININ ARKASINA EŞYA YIĞMIŞ

T.'nin kendini tavana asarak intihar ettiği ipin, kopması sonucu yere düştüğü belirtildi. T.'nin intihar etmeden önce odasının kapısı arkasına yığdığı eşyalar nedeniyle polis ekiplerinin de güçlükle içeri girebildikleri kaydedildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Akşam davullu-zurnalı gelin ettikleri genç kadının ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Genç kadının cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Gelin T.'nin intihar nedeni araştırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatan polisin damat Sait T.'nin ifadesine başvuracağı bildirildi.

Öte yandan İstanbul'da öğretmen olan damat T.'nin, evlenmelerinin ardından eşine bir işyeri açıp, eş durumundan Selendi'ye tayinini istemeyi planladığı da öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Yıldız Mahallesi İstanbul Selendi Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (115)

maraŞ:

dayanamamiş zavalı kalın gelmiş

6
149
yanıtYanıtla
saliha:

neresi taze 27 yaşındaysa ilk kocası olmayabilir

10
88
yanıtYanıtla
vallah:

tam kendimce bir yorum yazacaktım elime tavandan örümcek düştü :) kimsenin gunahını almayın bizene yaa en dogrusunu ALLAH bilir uyarıdı bu sanırım :)

58
4
yanıtYanıtla
KÜRDmobilWeb@haberler.com:

kız deyiilmiş demekki

2
58
yanıtYanıtla
10.c sınıfı:

Sait Hoca bizim bölüm hocamız. Yaptığınız yorumlar o kadar saçmaki. Daha bize bağırmaya kıyamayan adam için neler söylemizsiniz, yazık. Bi de polis serbest biraktı diyosunuz adam hastanede sakinleştirici verip bayılttılar adamı. Bize anlattığına göre 3 yıldır nişanlılar yani zorla evlilik değil bu. Acımız çok büyük ama sizin yaptığınız bu iğrenç iftiralar daha çok yakıyor canımızı. Tayinini isteyecekti evet çünkü manisada yaşayacaklardı. Rahmetli karısı Eşeyede iş yeri açacaktı. Lütfen insan olduğunuzu unutmayın. Hocamıza yaptığınız o iğrenç yorumlarla eleştiri yapmış olmuyorsunuz. Konuşmak için konuşmayın yalvarırım.

46
4
yanıtYanıtla
seher*mobilWeb@haberler.com:

Kızını zorla bu soytarıyla evlendirdiler kız bunu sevmiyordu zorla geceyi gecirmiştir sabah oluncada kendini oldürmek zorunda kalmıştır kimbilir adam neyaptı kıza

4
45
yanıtYanıtla
biri:

le olum sayit ilk geceden ne yaptın da hayatından bezdirdin kıdıncağızı

2
46
yanıtYanıtla
Spider ManmobilWeb@haberler.com:

Kardesim bu turk milleti nereye gidiyo.Bi can gitmis adama suc atiyosunuz.Adam bizim hocamiz koye giderken o kadar mutluydu ki.Siz cok Sherlock Holmes izliyosunuz galiba yok katil damat yok celiskili seyler soylemis.Size mi.kaldi bunu arastirmak.Insanin kendi basina gelmeden anlayamiyo bazi seyleri.Bu. kadar anlayissiz onyargili olmayin ayiptir

43
4
yanıtYanıtla
İlaydamobilWeb@haberler.com:

Sait hoca öyle konuştuğunuz gibi köylü cahil bi adam değil. O adam hayatımda tanıdığım en iyi en merhametli öğretmendi. Daha notlarımız yüzünden bize kıyamayan adam ilk okuldan beri sevdiği eşine hiç kıyamaz yok gelin kız çıkmadı damat baba evine götürücekti yada damat öldürdü intihar görünümü verdi gibi saçma yorumlarınızı kendinize bile saklamayın. Gerekirse her haber sitesini dolaşır böyle boş boğazlara ağzının payını veririm. Biz hocamızı nasıl kendine getiricez nasıl iyi edicez diye düşünürken sizin bu yorumlarınız herkesin daha çok canını yakıyor. Sadece biraz insan olun. Ayrıca Sait hoca Radyo ve Televizyon gibi zor bi mesleğin öğretmenliğini yapıyor. Asla onun öğretmenliğine laf etmenize izin vermem, vermeyiz.

42
3
yanıtYanıtla
antepli:

Adamın kendisini asması gerektiği yerde kadın kendisini asmış anlamadım :))

13
32
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title