Haberler

Gelin "Evet" Cevabında Tereddütte Kalınca

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde Cengiz Kılıç ve Bahar Çolak çiftinin nikah töreninde gelin, bir süre “evet” dememesi davetlileri güldürdü.

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde Cengiz Kılıç ve Bahar Çolak çiftinin nikah töreninde gelin, bir süre "evet" dememesi davetlileri güldürdü.

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde Cengiz Kılıç ve Bahar Çolak hayatlarını birleştirdikleri düğünde nikah memurunun "Hiçbir etki altında kalmadan Cengiz Kılıç'ı eşliğe kabul ediyor musun?" diye sorduğu gelin bir süre tereddütte kalıp "evet" demesi davetlileri güldürdü.

Gelinin evet cevabının ardından damat Cengiz Kılıç davetlilere dönerek, "Ben kalkıyorum arkadaşlar" diyerek yaptığı espri salonu kahkahaya boğdu. Nikah memurunun damada dönerek, "Hiçbir etki altında kalmadan Bahar Çolak'ı eşliğe kabul ediyor musun?" sorusuna gelin Bahar Çolak gibi tereddütlü cevap verince salondakiler yeniden güldürdü. Nikah kıyma işlemin ardından yeni evli çift doyasıya eğlendi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yağlıdere Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title