Haberler

Gelin Adayı, Evlendirme Programında Hamile Kaldı

Güncelleme:

Skandalların eksik olmadığı 'Kısmetse Olur' yarışmasında gelin adaylarından Cansel'in Eser'den hamile kaldığı iddiası büyük yankı uyandırdı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve skandalların eksik olmadığı 'Kısmetse Olur' yarışmasında gelin adaylarından Cansel'in 5 haftalık hamile olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

SKANDALLARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Yarışmanın popüler çiftlerinden Cansel ve Eser çifti hakkında ortaya atılan iddia yok artık dedirtti. Daha önce yarışmadaki damat adaylarının özel görüntülerinin ortaya çıktığı program, şimdi de Eser ile birliktelik yaşayan Cansel'in hamilelik dedikodusuyla gündeme geldi.


ÇOCUĞU ALDIRMAK İSTEDİLER AMA...

İddiaya göre; ilk başlarda çocuğu istemeyen çift aldırmak için hastaneye müracaat etti, ancak 5 haftalık olması nedeniyle çocuk alınamadı. Yarışmanın 5 hafta sonra final yapacağını göz önünde bulunduran Eser ve Cansel çifti, çocuğu dünyaya getirme kararı aldılar.

Cansel, yarışmaya katılmadan önce verdiği pozlarla gündem olmuştu;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

efehan:

cumhuriyet kadinlari

15
46
yanıtYanıtla
he he:

aman cumhuriyeti katmamazlık etme hay cumhuriyet kadar kafanıza taş düşsün

yanıt6
yanıt5
SİBOB:

Bir ahlaksızlık var gibi geldi bana.

51
1
yanıtYanıtla
SEMRA:

Diz boyu Kuyruklu rezalet, bu tür evlendirme programlari, resmen medyatik randevu evleri, Rütük nerdesin uyuyormusun?????

49
1
yanıtYanıtla
murat:

ya allah aşkına ya birileri bu programı köklü ortadan kaldırsın ya ?İnsanlar artık zıvanadan çıktı ya nasıl bir islam ülkesiyiz anlayamıyorum.

39
6
yanıtYanıtla
SİBOB:

Hamileyse evlendirme programında ne işi var gitsin evlensin. Çocuğu aldırıp başka adayla mı . . Yuh demek gerekebilir. Çözebilen varmı ?

41
3
yanıtYanıtla
01:

ülke ne halde buna dur dicek kişi yok. . . aslında bu memlket herşeyi hakediyor. . .

38
0
yanıtYanıtla
KURTULUŞ:

yasaklayamaz çünkü rtük bu programlardan para alıyor. . yani para için namusumuzu şerefimizi satıyorlar.

23
1
yanıtYanıtla
AGA:

BU TÜR PROGRAMLARA İZİN VERENLERİ ALLAH KAHRETTİN ! DÜŞMAN ÇANAKKALE''DEN GİREMEDİ AMA ÇANAK ANTENDEN GİRMİŞ BİLE. BİZİM ÖRF VE ADETLERİMİZİ BİTİRDİLER İSLAMDAN UZAKLAŞTIRDILAR BİZLER BÖYLE İNSANLAR DEĞİLDİK.

18
1
yanıtYanıtla
kayserili:

ailecek izlediğimiz Samanyolu TV yi kapattırıp ta bu rezil kanallara ses çıkarmayan yalaka yandaşlar cehennem ateşiniz bol olsun. . sizi orada göstermelik kıldığınız namazlarınızda sahte dindarlığınızda kurtaramayacak. . . . .

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title