Haberler

Gelibolu Belediye Meclisinde Tatil Bitti

Gelibolu Belediye Meclisi bir aylık tatilin ardından mesaiye başladı.

Gelibolu Belediye Meclisi bir aylık tatilin ardından mesaiye başladı. Eylül ayı olağan toplantısının birinci birleşiminde 19 gündem maddesi görüşüldü.

Gelibolu Belediye Meclisi bir aylık tatilin ardından yapılan Eylül ayı mesaisine başladı. Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, tüm üyeler eksiksiz olarak hazır bulundu. Gündem maddelerine geçilmeden önce söz alan CHP'li meclis üyesi Kemal Tarım, meclisin Temmuz ayı oturumunda Küçük Sanayi Sitesinin sosyal aktivite alanı olarak belirlenmiş bölge ile ilgili talep edilen imar planı değişikliğinin görüşülmesinin ardından yerel basına yapılan açıklamalarda kendisi hakkında karalama kampanyası yapıldığını belirterek, eleştirilere yanıt vermek istediğini söyledi. CHP'li üye Tarım, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Tamer Altunay'ın basında çıkan açıklamalarına tepki göstererek "Sanayi sitesinin kanayan yara haline gelen sorunları dururken yeşil alan üzerine yapılaşmaya gidilmesi asıl düşündürücü olandır. Unutulmamalıdır ki yeşil alanlar kamuya aittir ve Gelibolu halkının çoğunluk oyu ile seçilmiş meclis üyesi olarak kamunun menfaatlerini ön plana çıkartmak benim asli görevimdir. Sanayi sitesi içersinde yapılması planlanan imar değişiklikleri, gerekse Gelibolu merkez ve mücavir sahalarda yapılacak imar değişiklikleri burada bu çatı altında görüşülüp karar bağlanmaktadır. Kamunun menfaatlerini ön plana çıkartmak ve özgürce düşüncelerimi ifade etmek benim asli görevim ve en doğal hakkımdır. Burası halkın sesidir, halkın kulağıdır ve halkın menfaatlerinin en serbest ve en özgür şekilde ifade edilebilecek yegane mekandır" sözleriyle yanıt verdi. Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gelibolu Belediye Meclisi, ikinci oturumunu pazartesi günü yapacak. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gelibolu Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title