Haberler

Gelenekten Geleceğe Ebru Sergisi

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Ebru Sanatçısı Mukadder Kavas ile Burcu Yüceşen’in “Gelenekten Geleceğe” adlı karma ebru sergisi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde Atatürk Kültür Merkezi’nde açıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ebru Sanatçısı Mukadder Kavas ile Burcu Yüceşen'in "Gelenekten Geleceğe" adlı karma ebru sergisi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı.

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'ndeki sergi açılışına Manavgat Belediyesi Başkan Vekili Erşan Özden, Belediye Başkan Yardımcıları Sebahat Çevik, Hasan Şimşek, Aydın Öz, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoglu ve sanatseverler katıldı.

Ebru sanatına 23 yılını veren sanatçı Mukadder Kavas, ziyaretçilere ebru sanatı ile ilgili uygulamalı olarak bilgiler verirken, ebru örnekleri de yaptırdı. Serginin 16 Haziran'a kadar açık kalacağı belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Manavgat Antalya Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title