Haberler

Geleneksel Simav Panayırı 83. Kez Kapılarını Halka Açtı

Geleneksel Simav Ticaret ve Turizm Fuarı bu yıl 83. kez kapılarını halka açtı.

Geleneksel Simav Ticaret ve Turizm Fuarı bu yıl 83. kez kapılarını halka açtı.

10 gün sürecek etkinlikler kapsamında panayırın yapıldığı 200 dekarlık Leylekkürü mevkiinde sade bir açılış töreni düzenlendi.

Açılış törenine Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sayit Bayramoğlu, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Muammer Gavas, Simav Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, daire müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, il genel meclisi üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı'da termal zenginlikleriyle göz kamaştıran Simav'ın saklı bir cennet olduğunu söyledi. Saklı cennet Simav'ı gerçekleştirmeyi arzuladıkları projeleriyle gün yüzüne çıkarmayı hedeflediklerine vurgu yapan Nazlı, "Simav'ı hak ettiği yere getirmek için yerel yöneticilerimizle elele vermek suretiyle bütünleştik. Bir çok projemizi hayata geçirmek için Bakanlıklardaki temaslarımız sürüyor. Simav çok yakında ekonomik, sosyal ve kültürel alanda hak ettiği yere ulaşacaktır" şeklinde konuştu.

Protokol daha sonra 400'ü aşkın esnafın dükkan açtığı 83 Simav Ticaret ve Turizm Fuarının kurdelesini hep birlikte kesti ve esnafları dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulundu.

17 Ağustosta başlayıp 26 Ağustos 2015 Pazartesi günü sona erecek Simav Fuarında yer alan Luna Park daha ilk gün binlerce vatandaşın en çok ziyaret ettiği yerler arasında ilk sırada yer aldı.

Vatandaşlar çoluk çocuk eğlencenin ve ucuz alışverişin keyfini çıkardı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çağatay Halim Ak Parti Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title