Haberler

Geleneksel Mardin Artuklu Üniversitesi Bahar Şenlikleri"

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin bu yıl 4.'sünü gerçeleştireceği bahar şenliklerinin hazırlıkların sürdüğü belirtildi.

Mardin Artuklu Üniversitesi'nin (MAÜ) bu yıl 4.'sünü gerçeleştireceği bahar şenliklerinin hazırlıkların sürdüğü belirtildi.

MAÜ'den yapılan açıklamada, üniversiteye bağlı fakültelerde değişik etkinliklerle kutlanan 'Geleneksel Mardin Artuklu Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nin bu yıl çok daha kapsamlı şekilde kutlanacağı bildirildi.

14-16 Mayıs tarihleri arasında halka açık şekilde gerçekleştirilecek ve sanatçı Funda Arar ile Iraklı Kürt Sanatçı Tara Jaff'ın sahne alacağı müzik etkinliğinin yanı sıra, öğrencilerin yeteneklerini sergileyecekleri uçurtma, pilav şenliği, halat çekme, yumurta ve çuval yarışmalarının düzenleneceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek bahar şenlikleri etkinliklerinin öğrencilerin istek ve tercihleri doğrultusunda oluşturulduğunu hatırlatarak geçen dönemlerden farklı olarak bu yıl fakülteler arası spor müsabakaları yapıalcak.Basketbol, voleybol, futbol, atıcılık gibi farklı spor dallarında fakülteler arası spor turnuvalarını düzenlenecek. Üniversite Bahar Şenlikleri, öğrencilerin ve halkın birbirleriyle kaynaşarak moral bulması açısından bir fırsat oluşturuyor. Öğrencilerimizi; sevinçli, heyecanlı ve birlik içinde görmekten daha fazla hiç bir şey bizleri mutlu edemez." - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title