Haberler

Geleneksel İhsan Eroğul Futbol Turnuvası Başladı

Güncelleme:

Merhum Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul anısına düzenlenen geleneksel futbol turnuvası, başladı.

Merhum Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul anısına düzenlenen geleneksel futbol turnuvası, perşembe günü Adana İl Jandarma Komutanlığı ve Adana Ceza İnfaz Kurumları arasındaki müsabakayla başladı. İlk müsabakayı Adana Ceza İnfaz Kurumları Futbol Takımı, 4-2 skorla kazandı.

Törende açılış konuşması yapan Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, görevi başındayken hayatını kaybeden merhum Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul anısına düzenlenen turnuvanın, kurumlar ve kişiler arasındaki işbirliğini güçlendirmesinin yanı sıra, adından dolayı da ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Turnuvaya, Şanlıurfa'dan Mersin'e, Niğde'den, Hatay'a 24 takımın katıldığını belirten Yeldan, "Kurumlarımız bu takımları birçok sayıda kurumla biraraya gelerek işbirlğiyle, iletişimle oluşturmuşlardır. Verdikleri emeğe teşekkür ederim" dedi. Yeldan'ın konuşması, maçları izleyen açık ceza infaz kurumu hükümlülerince tezahüratlarla karşılandı.

Ali Yeldan'ın konuşmalarının ardından geleneksel hediye töreni yapıldı. Başsavcı Yeldan, Vali Hüseyin Avni Coş adına Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ'a, Cumhuriyet Savcısı Necdet Yalçın Şen, turnuvaya verdikleri desteklerden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye, Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Haydar Çalışkan, turnuva anısına Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan'a F tipi hükümlülerinin yapmış olduğu bir yağlı boya hediye etti.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Yeldan'ın davetiyle, il protokolü orta sahada başlama vuruşunu hep birlikte yaptı.

Adana Ceza İnfaz Kurumları takımı ile İl Jandarma Komutanlığı arasındaki maç esnasında İl Jandarma Komutanlığı'nın taraftar ve izleyicileri ile maçı izleyen açık ceza infaz kurumu hükümlülerinin arasındaki karşılıklı sempatik tüzahüratları ve tezahüratlarını karşılıklı iltifatla bitirmeleri Protokol Üyelerince ve izleyen halk tarafından beğeniyle karşılandı.

Daha sonra Ceyhan Adliyesi - Adana Barosu Adonis Futbol takımları arasında maç oynandı. Maç, Adana Barosu Adonis Futbol takımının 2-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Galip gelen takımlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servis Şefi Hanifi Altun tarafından, kuraları kendilerine çektirilmiş bir üst tura çıkan takımlar, üst turdaki gruplarını belirlemişlerdir. Çekilen kuralarla üst tura çıkacak 12 takım, kendi arasında 3 gruba ayrılacak. 1. hafta maçları Gençlik Stadı'nda, 26- 27 Nisan Cumartesi ve Pazar günü devam edecek olup 3 hafta sonra turnuva final maçları yapılacak. Maçlar boyunca 112 Acil Servisi'nin hazır bulunduğu gözlendi.

Törene, Adana İl Protokolü, HSYK Başmüfettişleri, cumhuriyet başsavcıları, hakim, savcı ve bölge kurum ve Ceza İnfaz Kurumu Müdürleri ve halk geniş katılımda bulunmuştur. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Yeldan Şanlıurfa Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title