Haberler

Geleneksel Ayhan Şahenk Vakfı Yardımları Öğrencilere Verildi

Güncelleme:

Ayhan Şahenk Vakfı, geleneksel sosyal yardım uygulamaları kapsamında Niğde'de bu yıl 1000 ilkokul ve ortaokul öğrencisi sevindirdi.

Ayhan Şahenk Vakfı, merhum Ayhan Şahenk' in sağlığında başlattığı geleneksel sosyal yardım uygulamaları kapsamında Niğde'de bu yıl 1000 ilkokul ve ortaokul öğrencisi sevindirildi.

Vakfın bu yılki yardımlarından, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen Niğde Merkez'de 400, Altunhisar, Çamardı, Bor, Çiftlik ve Ulukışla İlçelerinde 120'şer İlkokul ve ortaokul öğrencisi yararlandı.

Niğde Kültür Merkezi Salonu'nda saat: 14: 00'da başlayan Giyim Yardımı, Cumhuriyet Bayramı kutlaması şeklinde gerçekleştirildi.

Kültür merkezinde başlayan program öncesi salona gelen öğrencilere Ayhan Şahenk Vakfı tarafından ikramlar yapıldı. Giysi yardımı programına Ayhan Şahenk Vakfı Genel Müdürü Zafer Nuri Eraslan ve heyeti, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Vural, Okul İdarecileri ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Vural, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini yıllardır ilimizde gösteren ve eğitime katkı amacıyla Şahenk Vakfımız tarafından öğrencilere yapılan yardımların anlamlı olduğunu söyledi. Toplumumuz zor günlerde ayakta kaldıysa yardımlaşma ve dayanışma duygularının üst seviyede olması nedeniyle olduğunu vurgulayan Vural, "Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede görüldüğü kurumlar ise vakıflarımızdır. İşte Şahenk Vakfı da, artık geleneksel hale gelen yardımlarıyla Niğde'de önemli bir görevi üstlenmektedir. Bu vesileyle Ayhan Şahenk Vakfına, yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel davranışınızın diğer Niğdelilere de örnek olmasını diliyor ve onlardan da aynı duyarlılığı bekliyoruz. Bu bağlamda Niğde'mizin bağrından çıkarak, doğruluktan ve dürüstlükten ödün vermeden dünyanın sayılı iş adamlarından olan merhum Ayhan Şahenk beyefendiyi bir kez daha rahmet ve minnetle anarken, siz değerli aile fertlerine sağlık, mutluluk ve uzun ömür diliyor ve hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.

Ayhan Şahenk Vakfı yardımları ile ilgili bilgi veren Vakıf Genel Müdürü Zafer Nuri Eraslan, "Her yıl düzenlediğimiz bu etkinlik sonunda siz değerli öğrencilere birer çanta içinde armağanlarımızı getiriyoruz. Bu armağanları sizlere sağlığında hediye etmeye başlayan ve sağlığından sonrada devam etmesi için kurduğu vakıf aracılığı ile devam eden merhum Ayhan Şahenk Niğde'nin önde gelen saygı duyulan bir kişidir. Çocuklar bizim her şeyimizdir, geleceğimizdir demiştir. Onda çocuk sevgisi yurt sevgisinin ötesinde ve birde Niğde sevgisi çok ağır basmaktadır. Niğde'yi"Niğde benim ana kucağım" diyerek tanımlayan Ayhan Şahenk'i bizlere bu imkanı verdiği için, böyle başarılı bir işte bizleri de çalıştırma imkanı sağladığı için rahmetle ve saygıyla anıyoruz" diyerek konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet konulu şiiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler tarafından şiirler okundu. Memnune Türker Altuncu Okulu halk oyunları ekibi tarafından Niğde yöresi halk oyunları oynandı.

Programın son bölümünde öğrencilere sürpriz yapan Ayhan Şahenk Vakfı Türkiye'nin Yetenek Sizsiniz yarışma programından tanıdığı Action Team'in birbirinden güzel ve tehlikeli gösterileri salondakileri coşturdu.

Programın son kısmında ise öğrencilere Ayhan Şahenk Vakfı yardımları dağıtıldı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ayhan Şahenk Niğde Merkez Altunhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title