Haberler

Gelenek Yenişehir'de Devam Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma namazı geleneğini Yenişehir Merkez Camii’nde kılarak devam ettirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma namazı geleneğini Yenişehir Merkez Camii'nde kılarak devam ettirdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ile birlikte Cuma namazını Yenişehir Merkez Camii'nde kılan Başkan Çelik, cami çıkışında vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden ve isteklerini dinleyen Başkan Çelik ve beraberindekiler, daha sonra Yenişehir Muhtarlığı'na geçti.

Cuma namazlarını değişik mahallelerde kılarak vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı oluşturduklarını ifade eden Başkan Çelik, "Cuma namazı geleneğini bu hafta da Yenişehir Mahallesi'nde devam ettirdik. Bu tür programlarla, her hafta bir mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelip dertlerini dinliyoruz, istek ve taleplerini alıyoruz. Mahalle muhtarlığını ziyaret ederek, mahallenin ihtiyaçları hakkında bilgiler alıyoruz. Bundan sonra da bu geleneği sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra Yenişehir Mahallesi Muhtarı Adem Mert'ten mahallenin istek ve talepleri ile ilgili bilgiler alan Başkanlar Çelik ve Çolakbayraktar, vatandaşların sevgi gösterileri arasında mahalleden ayrıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Kocasinan Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title