Haberler

Gelecek Çocuklarla Şekillenecek

Güncelleme:

Çorum Emniyet Müdürlüğünce 300 çocuğa evlerinde ziyaret gerçekleştirildi.

Çorum Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Gelecek Çocuklarla Şekillenecek" projesi" kapsamında çeşitli sebeplerle okuluna devam edemeyen 300 çocuğun evlerinde ziyaret edilerek, bilinçlendirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, suç ve suçlularla mücadele kapsamında, çocukları bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla uygulanan "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Katılım ve Destek Programı" (ÇOGEP) kapsamında yürütülen "Gelecek Çocuklarla Şekillenecek Projesi"nin çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Projenin faaliyetlerinden birinin de "Duyarlı Aile Mutlu Çocuk" programı olduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Faaliyet kapsamında Haziran-Temmuz döneminde sokakta çalışan, çalıştırılan, suça sürüklenmiş, suçtan zarar görmüş ve okula devamsızlık yapan il merkezinde 130 ve ilçe merkezlerinde de 170 olmak üzere toplam 300 çocuk, ikametlerinde aileleri ile birlikte ziyaret edilerek, konularına göre bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yapılmıştır. Çocukların eğitimlerine destek olmak amacıyla çeşitli kırtasiye ihtiyaçları, ailelerine de çeşitli hediyeler verilmiştir. Önümüzdeki günlerde de dezavantajlı 100 çocuk, müzeyi gezdirilecek ve sinemaya götürülecektir."

Açıklamada, çocuk, genç ve ailelerine yönelik Toplum Destekli Polislik anlayışı kapsamında faaliyetlerin devam edeceği kaydedildi. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title