Haberler

Geleceğin Yönetmenleri Nilüfer'de Yetişiyor

Çocukların farklı alanlarda yeteneklerini geliştirmek için çeşitli faaliyetler düzenleyen Nilüfer Belediyesi, “Haydi çocuklar film çekmeye” sloganıyla açtığı atölyelerle, sinema sanatına yeni yetenekler kazandırıyor.

Çocukların farklı alanlarda yeteneklerini geliştirmek için çeşitli faaliyetler düzenleyen Nilüfer Belediyesi, "Haydi çocuklar film çekmeye" sloganıyla açtığı atölyelerle, sinema sanatına yeni yetenekler kazandırıyor.

Çocukların yaz tatilini dolu dolu geçirmesi için farklı bir projeye daha imza atan Nilüfer Belediyesi, sinema atölyesiyle onların dünyasında yeni kapılar aralıyor. Atölyede, Nilüferli çocuklara yönelik yönetmenlik eğitimi veriliyor. "Nilüfer'in çocukları sanatla büyüyor" projesi kapsamında hazırlanan "Haydi çocuklar film çekmeye" eğitimleri,

40 çocuğun katılımıyla Akçalar Mahallesi'nde Japon Yönetmen Miyazaki'nin çizgi film gösterimi ile başladı. Eğitmenliğini Meltem Öztürk'ün yaptığı "Haydi çocuklar film çekmeye" atölyesinde, ilk ve ortaokul öğrencileri kendi hikayelerini yazarak film haline getirecek. 3 gün sürecek eğitimlerin sonunda minik yönetmenler filmlerini izleyicinin beğenisine sunacak. Kendi hikayelerini beyaz perdeye aktaran minik yönetmenlere Nilüfer Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilecek.

Nilüfer Belediyesi tarafından Akçalar ve Gölyazı mahallelerinde düzenlenen, diğer mahallelerde de yaz süresince programlanacak atölye sonunda çocukların aldıkları eğitimler belgesel haline getirilecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçalar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title