Haberler

Geleceğin Yıldızları HBB ile Parlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyespor, sporcuların fiziksel ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak geleceğin yıldız sporcularını yetiştiriyor.


Hatay'ın spordaki parlayan yıldızı olarak dikkatleri üzerine çeken ve kulüp bünyesinde yetiştirdiği başarılı sporcularla ülke sporuna katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediye spor, ata sporumuz olan güreşin gelişimine destek olmaya devam ediyor.

HBB'DEN ATA SPORUNU SEVDİREN EĞİTİM

Elde ettiği şampiyonluklarla kente yeni heyecanlar yaşatan Hatay Büyükşehir Belediye spor, Hataylı çocuklara ata sporunu sevdirmek ve ülke olarak olimpiyatlarda en fazla madalya kazandığımız bu branştaki başarıların devamını sağlamak adına kulüp bünyesinde 135 çocuğa güreş eğitimi vermeye devam ediyor.

Geleceğin yıldızlarını bünyesinde yetiştiren kulüp, gerçekleştirdiği atılımlarla Türk kültüründe ayrı öneme sahip olan güreşte elde edilen başarılara her geçen gün yenisini ekleyerek, spor kulübü olmanın bilinciyle hareket ettiğini bir kez daha göstermiş oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title