Haberler

Geleceğin Yerel Yöneticileri Büyükşehir'de

Yerel Yönetimler dersi kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Yalova Üniversitesi öğrencileri imar mevzuatı başta olmak üzere, yatırım plan ve programları ile yeni projeler hakkında Büyükşehir Bürokratlarından bilgi aldı.

Yerel Yönetimler dersi kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Yalova Üniversitesi öğrencileri imar mevzuatı başta olmak üzere, yatırım plan ve programları ile yeni projeler hakkında Büyükşehir Bürokratlarından bilgi aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası Birimi, Çınarcık Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı öğrencilerini Meclis Toplantı Salonu'nda misafir etti. Yalova Üniversitesi öğretim üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette bilgilendirme sunumu yapan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Zafer Poyraz, imar mevzuatı hakkında öğrencilere bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen imar uygulamalarını da öğrencilere tanıtan Poyraz, imar yönetmeliğinde yapılan yeni düzenlemeler hakkında da öğrencileri bilgilendirdi. Ziyaret programı kapsamında etüt çalışmaları, yatırım plan ve programları ile ihale hazırlıkları konularında öğrencilere bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ise, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden projeleri misafir heyete tanıttı. Programın devamında Stratejik Plan ve Mali Analiz Şube Müdürü Nuri Akkaş, mali yönetim ve bütçeleme süreçleri hakkında öğrencileri ayrıntılı bilgilendirdi. Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı ile okul dersleri ve kariyerleri için temel oluşturacak önemli bilgiler edindiklerinin altını çizen öğrenciler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çınarcık Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title