Haberler

Geleceğin Veteriner Adaylarına Uygulamalı Eğitim

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, Türk, Çek ve Polonyalı veterinerlik fakültesi öğrencilerini ağırladı.

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, Türk, Çek ve Polonyalı veterinerlik fakültesi öğrencilerini ağırladı. Barınağı gezen ve yetkililerden uygulamalı olarak veterinerlik eğitimi alan öğrenciler, barınağa hayran kaldı.

Uludağ Üniversitesi Uluslararası Veteriner Öğrencileri Topluluğu (İVSA) tarafından hazırlanan 'Uluslararası Öğrenci Değişim Günleri' projesi kapsamında Türk, Çek ve Polonyalı öğrenciler, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ni ziyaret etti. 9 Çek, 4 Polonyalı ve 16 Türk olmak üzere barınağa gelen toplam 30 veterinerlik bölümü öğrencisi yetkililerinden 'Uygulamalı Veteriner Hekimlik ve Tedavi Yöntemleri' konusunda bilgi aldı. Barınağı gezen ve ameliyathaneye girerek kısırlaştırma operasyonunda yer alan geleceğin veteriner adaylarına yetkililer tedavi hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunurken, öğrenciler, operasyon hakkında merak ettikleri sorulara cevap bulma imkanı buldu.

Polonyalı veteriner fakültesi öğrencilerinden Aqnieszka Kopania, Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nin en dikkat çekici yönünün modern yapısı ve güzelliği olduğunu ifade ederek, " Polonya'daki barınaklar bu kadar büyük değil. Buradaki hayvanlar gerçekten çok iyi şartlarda bakılıyor. Barınakta en çok dikkatimi çeken detaylardan bir tanesi de hayvanların Polonya'daki hayvanlara göre çok daha mutlu olmaları oldu" dedi.

Çek Cumhuriyeti'nden gelen veterinerlik fakültesi öğrencilerinden Zuzana Simova ise, " Çek Cumhuriyeti'ndeki barınakların şartları buraya göre çok kötü durumda. Çek Cumhuriyeti'ndeki barınaklar ortalama 20 hayvan kapasiteli iken burada yüzlerce hayvana hizmet veriliyor. Oldukça büyük ve modern bir tesis. Avrupa'da daha önce bu kadar büyük ve modern bir hayvan barınağı görmedim" diye konuştu.

Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Feride Yılmaz da, sahipsiz hayvanların daha iyi şartlarda yaşaması için Türkiye'ye örnek hizmetlerde bulunan Başkan Mustafa Dündar'a teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Uludağ Üniversitesi Çek Cumhuriyeti Polonya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title