Haberler

Geleceğin Tenisçileri Eğitiliyor

Muğla’da 2007 yılında kurulan Muğla Tenis Kulübü Muğla’da birçok ulusal turnuvalara ev sahipliği yaparken, şimdi de minik tenisçilere verdiği eğitim ile geleceğin tenisçilerini yetiştiriyor.

Muğla'da 2007 yılında kurulan Muğla Tenis Kulübü Muğla'da birçok ulusal turnuvalara ev sahipliği yaparken, şimdi de minik tenisçilere verdiği eğitim ile geleceğin tenisçilerini yetiştiriyor.

Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, "Muğla tenis kulübü olarak 2016 yılında Muğla ilini en iyi şekilde temsil etmek için alt yapıya verdiğimiz önemi giderek arttırıyoruz. Bunun için de birçok anaokulu ve kreşle anlaşarak 4-5-6 yaş çocuklara tenisi sevdirip müsabakalarda oynatmak için eğitimlere başladık. Bunu yaparken amacımız alt yapıdaki lisanslı sporcu sayısını arttırıp organizasyonlara katılmak. 2007 yılında kurulan kulübümüz birçok başarıya imza atarak Muğla'yı en iyi şekilde temsil etti. 2016 yılında Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve çeşitli yaş guruplarında düzenleyeceği birçok turnuvaya da talip olduk. Bu organizasyonlarla yetişen sporcularımızla birlikte Türk sporunun hizmet etmiş olup, ilimizde de Muğla Tenis Kulübü olarak bir spor turizmi yaratmış olacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyhan Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title