Haberler

Geleceğin Tasarımcılarına Özel Sunum

Güncelleme:

American Life Language Institute, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu öğrencilerine tanıtıldı.

American Life Language Institute, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu öğrencilerine tanıtıldı.

"İngilizce öğrenmek için her şey ve daha fazlası" sloganıyla yola çıkarak, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik özel bir sunum hazırlayan American Life Language Institute, 55 yıllık tecrübesi ile uluslararası alanda ferdi ve kurumsal dil ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor. "Neden İngilizce öğrenemedik, neden İngilizce öğretemedik ve nasıl İngilizce öğrenebiliriz?" soruları ile sunuma başlayan American Life Language Institute yöneticisi Ufuk Vurdum, "İngilizce öğrenmedeki kilit nokta ilgi alanlarına göre düzenlenmiş bir eğitim sürecidir. Sizin ilgi alanlarınızı kapsayan, gündemi içeren, güncel otantik ders materyalleri işinizi kolaylaştıracaktır" dedi.

Yurdışı eğitim imkanları ile ilgili konuşma yapan Akademix Yurtdışı Eğitim Danışmanı Engin Coşar, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin hangi ülkelerde dil ve lisans tamamlama eğitimi alabileceğini ve eğitim kabul şartlarını öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin ilgi gösterdiği sunum, öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu müdürü Öğr. Gör. Sevim Çümen'in American Life Language Institute yöneticisine teşekkür belgesi takdimiyle son buldu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Saraç Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

hoppalaeduo903@hotmail.com:

Bu dil okulunu hiç kimseye önermiyorum. Kitaplar 2 ay gecikiyo. Hocalar formasyonsuz çalışıyo. Öğretmenlik yapmayı bilmiyolar. Öğrencilerle saygısızca konuşan bir kaç tane amatör hocaları var. Üniversite 2. Sınıfta okuyan öğrencileri ucuza çalıştırmak için öğretmen olarak koyuyolar. Hocaların çoğu çok kötü ingilizce konuşuyolar. Aksanları yok. Sanki türkçeleşmiş ingilizce anlamadık gitti. Yabancı hocalar çok az ve formasyonları yok. Boşuna burda zamanınızı harcamayın. Gidenler memnun değil senetleri olduğu için çıkamıolar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title