Haberler

Geleceğin Pilotları Yapılan Bağışlarla Yetişiyor

Türk Hava Kurumu (THK) Köyceğiz Şube Başkanı Meral Gümüş, toplanılan fitre, zekat ve bağışlar ile yapılan hizmetleri anlatarak vatandaşlardan destek istedi.

Türk Hava Kurumu (THK) Köyceğiz Şube Başkanı Meral Gümüş, toplanılan fitre, zekat ve bağışlar ile yapılan hizmetleri anlatarak vatandaşlardan destek istedi.

Köyceğiz Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Meral Gümüş, yaptığı açıklamada, "Türk Hava Kurumu olarak yapılan fitre, zekat ve bağışlar ile Yüreklerimizi yakan orman yangınlarını söndürmek için yeni aldığımız yangın söndürme helikopterleri ve uçakları ile Avrupa ve Asya'nın en güçlü yangın söndürme uçak filosuna sahip olduk, her geçen gün büyüyen bugün 3 bin 600 öğrenci ile ülkemizin ilk Havacılık ve Uzay Üniversitesi olan T.H.K. Üniversitesinde geleceğimizin uçak mühendisleri, pilotları, uzay adamlarına büyük oranda burslu olarak eğitim veriyoruz, Türk Hava Yollarına pilot yetiştiriyoruz, havadan zirai ilaçlama yapıyoruz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Paraşütçülerine eğitim veriyoruz, Harp okulu öğrencilerine Planör uçuşu eğitimi veriyoruz ve binlerce gencimize ücretsiz havacılık kurslarI düzenliyoruz, yeni aldığımız eğitim uçaklarımızla pilotaj eğitimleri veriyoruz, Eskişehir-İnönü, Antalya-Karain ve Erzincan Eğitim tesislerimizde her yıl 300 bin gencimize yemek ve konaklama dahil ücretsiz havacılık eğitim kursları veriyoruz, Hava Ambulans Uçak ve Helikopterlerimiz ile yaralı ve organ nakil taşımacılığı yapıyoruz, Defter, kalem, boyama kitabı ve boya kalemleri ile İlköğretim öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıyoruz, Şehit ve Gazi çocuklarına tam burslu eğitim veriyoruz" dedi.

"TÜRK HAVACILIĞININ GELİŞİMİ İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ"

Meral Gümüş, sözlerini şöyle tamamladı: "Her yıl olduğu gibi bu yıl da havacılığımızın gelişmesine katkıda bulunmak isteyen, tüm bu faaliyetlerde benim de katkım bulunsun diyen herkesin fitre, zekat ve bağış yardımlarını bekliyoruz. Fitrelerini kurumumuza vermek isteyen vatandaşlarımız, fitre zarflarımızı muhtarlarımızdan, genç kanatlar topluluğu üyelerimizden yahut bizzat şubelerimize gelerek temin edebilirler. Sevdiklerinizle birlikte, sağlık ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğiyle, huzurlu, güzel Ramazanlar dilerim" - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köyceğiz Gümüş Yerel Haberler

title