Haberler

Geleceğin Mühendis Adayları Zirve Üniversitesinde

Güncelleme:

Gelecekteki mesleklerini seçmede şimdiden kendilerine hedef belirleyen Özel Sunguroğlu Lisesi öğrencilerinden Mühendislik Bölümünü mesleğini seçecek olanlar, mesleği daha yakından tanımak amacıyla bu geziyi gerçekleştirdiler. Katılımcılar Bilgisayar Mühendisliğinden Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Serdar Pehlivanoğlu, Mimarlık ve Tasarım Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Ahmet Turan, Endüstri Mühendisliğinden Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Taşcan, İnşaat Mühendisliğinden Dr. İsmail HALTAŞ oldu.

Zirve Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Turan Köksal yaptığı açıklamada; "Mimarlıkta Okumak İsteyen Öğrencilerin Akademik Yönünden Daha Çok Sanatsal Yönünün Olup Olmamasının Mimarlık Fakültesi İçin Daha Önemli Olduğunu Belirtti".

Zirve Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Taşcan yaptığı açıklamada; "Mühendislik Okumak İsteyen Öğrencinin Girişimci, Özgüven Sahibi Olması Gerektiğini Endüstri Mühendisliğinin Türkiye'de tam Olarak Daha İşlevsel Hale Gelmediğini Ama Önümüzdeki 10 yıl İçerisinde Yönetici Sınıfında endüstri Mühendislerinin Olacağını Belirtti".

"Kariyer günleri devam edecek"

Özel Sunguroğlu Liseleri Uzman Psikolojik Danışmanı Okan BAL; üniversite ziyaretlerinin öğrencilerin meslek ve kariyer hedeflerini belirlemede önemli olduğunu vurguladılar ve bu tür ziyaretlerin devam edeceğini bildirdiler. Öğrencilerinin vizyonlarını geliştirmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zirve Üniversitesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title