Haberler

Geleceğin Messi"Si Kendine Güveniyor

Beşiktaş altyapısında oynarken İspanya'nın Barcelona Kulübü'nün transfer teklifiyle küçük yaşta dikkatleri üzerine çeken ve kimilerince Arjantinli futbolcu Lionel Messi'ye benzetilen ancak siyah beyazlı ekipte fazla forma şansı bulamayınca bu sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralanan 19 yaşındaki Muhammed Demirci, sürekli oynaması durumunda kendini göstereceğine inanıyor Demirci: "İnsanlar, 10 yaşından beri göz önünde olduğum için inanılmaz büyük beklentiler içine girdi.

ÖNDER FELEK - SERHAT ZAFER - Beşiktaş altyapısında oynarken İspanya'nın Barcelona Kulübü'nün transfer teklifiyle küçük yaşta dikkatleri üzerine çeken ve kimilerince Arjantinli futbolcu Lionel Messi'ye benzetilen ancak siyah-beyazlı ekipte fazla forma şansı bulamayınca bu sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralanan 19 yaşındaki Muhammed Demirci, sürekli oynaması durumunda neler yapabileceğini herkese göstereceğini söyledi.

Futbol yeteneğiyle dikkati çeken ve kimilerince "Geleceğin Messi"si olarak görülen Demirci, Cumhuriyet Kupası maçları için takımıyla geldiği Sivas'ta AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a transferinin kendisi için yeni ve önemli bir başlangıç olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ta geçen sezon dışında fazla forma şansı bulamadığını dile getiren Demirci, "Bu sene Nurullah Sağlam hocamız beni istedi, buraya geldim. İnşallah, forma yarışının içinde yer alacağım, oynamak, kendimi geliştirmek ve takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Demirci, Gaziantep ekibinin bu sezon önemli transferler yaptığını belirterek, antrenmanlarda ve maçlarda elinden geleni her zaman yapıp, forma yarışında olmak istediğini söyledi.

Takıma katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Demirci, "Oynadığım zaman neler yapabileceğimi göstermek istiyorum. Sezon başından beri kamp iyi ilerliyor. Sakatlıksız ilerliyoruz. Lig maçımıza 10 günlük süre kaldı. Süper Lig'e çıkmak için her takım gibi elimizden geleni yapacağız. Tüm takımlar gibi bizim de hedefimiz şampiyonluk. Hocalarımızın isteği doğrultusunda ilerliyoruz" diye konuştu.

İyi oyunculardan kurulu bir takım olduklarını dile getiren Demirci, PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek takımlardan biri olduklarını söyledi.

Demirci, taraftarlardan destek beklediklerini, tek yumruk olup Süper Lig'e çıkmak istediklerini belirtti.

"Beklentiler her zaman yüksek oldu"

Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamadığını yineleyen Demirci, "Daha fazla oynasaydım, neler yapabileceğimi gösterme şansı bulsaydım daha farklı olurdu ama kısmet değilmiş, inşallah burada kendimi göstereceğim" dedi.

Demirci, kendisinden beklentilerin her zaman yüksek olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"İnsanlar, 10 yaşından beri göz önünde olduğum için inanılmaz büyük beklentiler içine girdi. Bence Beşiktaş A takımına çıkıp maç oynamam bile büyük başarıydı. O yaştaki bir çocuğun almaması gereken yükleri aldığımı düşünüyorum ama çok şükür bunların üstesinden geldim. Oynadığım zaman katkı sağladığım maçlar da oldu. Şu an için buradayım, kesinlikle geçmişe dönük hiçbir pişmanlığım yok, hayırlısı böyleymiş. Herhangi bir gerileme ve başarısızlığım olduğunu düşünmüyorum."

Beşiktaş'ta çıktığı ilk maçında "kurtarıcı" olarak görüldüğünü belirten Demirci, "10 yaşında gelip hala Beşiktaş'ta kalabildiysem bu, başarılı olduğumu gösteriyor" ifadesini kullandı.

Muhammed Demirci

Futbola 2006 yılında Beşiktaş altyapısında başlayan ve yeteneğiyle dikkatleri üzerine çeken Demirci'ye, 12 yaşındayken İspanya'nın Barcelona Kulübü transfer teklifinde bulunmuştu. Muhammed, Barcelona'da 10 günlük denemeye tabi tutulmuş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Yoluna Beşiktaş'ta devam eden ve siyah-beyazlı kulüple 2010 yılında profesyonel sözleşme imzalayan Demirci, bir türlü ilk 11'de forma şansı bulamayınca bu sezon PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralanmıştı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Lionel Messi Beşiktaş İspanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title