Haberler

Geleceğin Mesleklerine BTEC ile Hazırlanıyorlar

Güncelleme:

Öğrencilerini 21. yüzyılın becerileriyle donanmış bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen TED Rönesans Koleji, verdiği eğitimi uluslararası geçerlilikte programlarla destekliyor.

Bu kapsamda öğrencilerine ileride sahip olmayı düşündükleri mesleklerin yeterliklerini kazandırmayı amaçlayan TED Rönesans Koleji, üniversite ve iş hayatında uluslararası düzeyde kabul gören Business and Technology Education Council (BTEC) Programını uyguluyor. Türkiye'de sadece TED okullarında uygulanabilen program, öğrencilere gelecekleri için çok yönlü fırsatlar sunuyor.

Gelişen teknoloji ve değişen dünyada klasik gelecek hedeflerinin ve kariyer planlarının geçerliliğini yitirdiği bu dönemde TED Rönesans Koleji, öğrencilerinin ister yurtiçi ister yurtdışında yükseköğretime girişte, gerekli olan becerilerini ilerleterek, onlara hayallerindeki mesleklere ilişkin yeterlikleri kazandırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Avrupa, ABD, Asya ve Avusturalya'daki üniversitelerle dünya çapındaki firmalar tarafından kabul gören İşletme ve Teknolojik Eğitim Kurulu Yeterlik Programını (BTEC) uygulayan TED Rönesans Koleji, öğrencilerinin mesleklerini belirlerken bir adım daha öne çıkaracak yeteneklerini geliştirerek, geleceğe hazırlanmalarına destek oluyor. BTEC programı akademik ve mesleki eğitimi birbirinin yerine değil, birbirini tamamlayan bir içerikle uygulanıyor.

Akademik eğitimi tamamlıyor

Mevcut eğitim sisteminde uygulama odaklı, pratik ve modern içeriğiyle 110 ülkede uygulanan, 198 üniversitede geçerliliği olan, dünya çapında 4 milyon öğrencinin dahil olduğu BTEC Programı TED Rönesans Koleji'nde akademik eğitimi tamamlayan mesleki bir eğitim olarak sunuluyor. BTEC'le öğrenciler 25 sektörden 700'den fazla meslek alanına ilişkin 1500 farklı programdan faydalanabiliyor. Diploma alabilmek için yurt dışındaki merkez tarafından denetlenen öğrencilerin, mezun olduktan sonra iş bulma şansı diğer mezunlara oranla daha yüksek.

Yurt içi ve yurtdışı üniversite eğitiminde bir adım önde

Mezunlarının dünya çapındaki firmalar tarafından kabul gördüğü BTEC Programı, öğrencilere mesleki diplomanın yanı sıra; özgüven, bilinçli meslek seçimi, objektif öz değerlendirme, sosyal ve düşünme gibi becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor.

Öğrencilerinin farklı ihtiyaçlarına yönelik, yöntem ve tekniklerle zenginleştirilmiş öğrenme süreçleri tasarlayan TED Rönesans Koleji'nin sunduğu ve sadece TED Okullarında olan BTEC programlarından mezun olan öğrenciler, diplomalarıyla yurtiçindeki üniversitelerin yanı sıra Yale, Middlesex, Colorado State, Oxford gibi saygın üniversitelerde yükseköğretimlerine devam edebiliyorlar. BTECprogramları Türk Eğitim Derneği Okulları'nda Pearson ile imzalanan protokol çerçevesinde uygulanıyor.

Kayıtlar devam ediyor

TED Rönesans Koleji, okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise hazırlık ve 9. sınıf seviyelerinde eğitim verecek olup, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının kayıtlarını almaya başladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title