Haberler

Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanlarından Önemli Proje

Halkla İlişkiler öğrencileri, bölümlerini lise öğrencilerine tanıtmak için Haydi Sen de Gel Katıl Bize isimli projeyi hayata geçirdi.

Halkla İlişkiler öğrencileri, bölümlerini lise öğrencilerine tanıtmak için Haydi Sen de Gel Katıl Bize isimli projeyi hayata geçirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Programı öğrencileri tarafından Haydi Sen de Gel Katıl Bize isimli proje hayata geçirildi. Proje ile lise öğrencilerine Halkla İlişkiler mesleğinin tanıtılması amaçlanıyor. Projenin ilk semineri Gürpınar Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Alan, Halkla İlişkiler bölümü öğrencilerine 21 Nisan tarihinde Azat Hakan, Murat Metin Başak, Onur Tatar, Orçun Saydam ve Eda Hanım Sönmez tarafından verildi.

Projede, lise son sınıfların seminere karşı gösterdikleri ilgi okul yönetiminin dikkatini çekti. Daha önce okullarında çeşitli seminerler olduğunu fakat öğrencilerin bu semineri ayrı bir ilgi ile dinlediklerini belirten okul yönetimi, öğrenciler üzerinde mesleki anlamda farkındalık oluşturmanın bu bağlamda ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

"HALKLA İLİŞKİLERİN, HALKLA İLİŞKİLERİ ANCAK BU KADAR DOĞRU YAPILABİLİRDİ"

Proje içerisinde halkla ilişkiler uzmanının toplum içindeki yerine değinilirken halkla ilişkiler mesleğinin toplum tarafından yanlış bilindiğinin altını çizen, bu bağlamda meslek seçecek öğrencilere halkla ilişkilerin anlatılmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Program Başkanı Öğretim Görevlisi Emel Tozlu, "En temel amacımız mesleğinde mutlu olacak insanlar yetiştirmek" dedi.

Gürpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Artar da, "Okulumuzda gerçekleştirilen projeden hepimiz çok keyif aldık, halkla ilişkilerin, halkla ilişkileri ancak bu kadar doğru yapılabilirdi. Bu tarz projelerin devamını diliyoruz" diyerek memnuniyetini dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Gelişim Üniversitesi Hakan Murat Onur Tatar Gürpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title