Haberler

Geleceğin Dansçıları Kapaklı'da Yetişecek

Güncelleme:

Ünlü dans eğitmeni Levent Köksal, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde açtığı dans okulu ile geleceğin dansçılarını yetiştirecek. Açılışı yapılan dans okulunda Levent Köksal Dans ve Spor Okulları Türkiye şampiyonlarının sunduğu gösteriler ilgiyle izlenirken, Levent Köksal da dansçılara zaman zaman eşlik etti.

Aldığı ödüllerle ve birçok sanatçının klip çalışmalarında koreografi ve sanat yönetmenliği yaparak dikkat çeken dans eğitmeni Köksal, Kapaklı ilçesinde Açı Dershanesi bünyesinde dans okulu açılacağı sözünü tuttu. Dansçı Levent Köksal, dans ve spor okulları zincirine Kapaklı'yı da ekledi.

Türkiye genelinde dans yarışmaları düzenleyen Köksal'ın açılışı yapılan dans okulunda Yıldız Dans ve Spor Kulübü'nde bale, hiphop, tango, salsa, plates ve oryantal dersleri verileceği kaydedildi. Dansın ilk çağlardan beri var olan bir aktivite olduğuna dikkat çeken Levent Köksal, "İnşallah hep birlikte güzel işlere imza atabiliriz" temennisinde bulundu.

"TÜM DÜNYAYA ADINI DUYURABİLECEK DANSÇILAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ"

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan dans okulu açılış programı gitar dinletisi ile devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan Açı Dershanesi Müdürü Demet Kurucu, "Dershanemiz bünyesinde Levent Köksal gibi büyük bir isimle birlikte dans okulu kurulması, bizim için de oldukça memnuniyet vericidir. Temennimiz bu dans okulunda tüm dünyaya adını duyurabilecek dansçıların yetişmesidir" dedi ve okulun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

"GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan ünlü dansçı Levent Köksal, "Mustafa Kemal Atatürk, 'Dans medeni bir ihtiyaçtır' diyerek, dansın bir ulus için ne denli önemli olduğuna dikkat çekmiştir. Bu anlamda Yıldız Dans ve Spor Kulübümüzle Kapaklı'da böyle bir adım attık. İnşallah hayırlı olur" ifadelerini kaydetti.

Dansın ilk çağlardan beri var olan bir aktivite olduğuna dikkat çeken Köksal, "Öyle ki insanlar ilk çağlardan bu yana sevinçlerini, acılarını, kısacası her türlü duygu ve düşüncelerini dansla ifade etmeye çalışmıştır. Bugün sosyal ve sanatsal aktiviteler sıralamasında dans ilk üçte yer almaktadır" dedi. Birkaç ay sonra yapılacak organizasyonlarda İstanbul ve Türkiye'nin diğer illerinden profesyonel dansçıları Kapaklı'ya getirebileceklerini kaydeden Levent Köksal, "İnşallah hep birlikte güzel işlere imza atabiliriz" diye konuştu.

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, ilçenin tarihi hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunarak, "Yıllardır bu tür güzellikleri Kapaklı ile nasıl buluşturabileceğimizin mücadelesini verdik. Kapaklı artık tüm ülke için bir çekim merkezi haline geldi. Dans okulunun başta İsmetpaşa Mahallesi sakinleri olmak üzere tüm Kapaklı'ya hayırlı olmasını temenni ederim. Kapaklımız bu tür yatırımlarla modern bir şehir haline gelecektir" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLAR İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Program, Levent Köksal Dans ve Spor Okulları'nın Türkiye şampiyonu olan minikler dans grubunun gösterisi ile devam etti. Programda daha sonra sahne alan büyükler Türkiye hip hop şampiyonları, yaptıkları gösteri ile büyük alkış aldı. Birbirinden tehlikeli ve zor hareketleri sunan dansçılar, Kapaklı halkından büyük ilgi gördü. Programda Levent Köksal da ara ara dansçılarına eşlik etti.

Gösterilerin ardından açılış kurdelesi kesildi. Program dans okulunda verilen kokteyl ile son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Tekirdağ Türkiye Kapaklı Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title